≫ 

Pričaju da sam prostitutka, a niko ne zna pravu istinu: Dara otkrila najveću TAJNU svog braka!

- Iako nekima zvuči čudno, veoma je teško sve ovo što Milan i ja proživljavamo. Želim da zapušim usta jednom za svagda svima - izjavila je Bubamara

  • 28

Posle mnogo spekulacija da li se razvela, da li ju je muž varao ili ona njega, Dara Bubamara je zaprepastila sve kada je konačno priznala da su se ona i njen suprug Milan Kesić razveli pre godinu dana.

UDARIO GDE NAJVIŠE BOLI: Ovako se muž osvetio Dari zbog njenih perverznih porno slika!

Nakon što su se u medijima pojavile vesti o MIlanovoj novoj devojci, Bubamara se oglasila i odlučila da otkrije šta je prava istina.

- Iako nekima zvuči čudno, veoma je teško sve ovo što Milan i ja proživljavamo. Evo, da konačno stavim tačku na priče i nagađanja. Milan i ja već godinu dana nismo u braku i svako ima pravo da vodi svoj život. Pa, pobogu, slobodni smo ljudi. Nama je najvažnije naše dete i zbog Koste smo u divnim odnosima i odlično funkcionišemo. Želim da stavim tačku i na priču o tome da li sam ja njega prevarila ili on mene. Mi imamo pravo na nove ljubavi, prijatelje... On nije javna ličnost da bi ga tako razvlačili po novinama i želim da ga zaštitim od svega. Ponavljam, razvedeni smo. Nije važno otkad to traje, šta koga to briga... Ostavite nas na miru - izjavila je Dara za "Alo".

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

Pevačica napominje da niko nema prava da je osuđuje jer ona je slobodna žena koja može da radi šta god hoće.

Foto:Facebook/OfficialDaraBubamara Foto:Facebook/OfficialDaraBubamara

- Mene non-stop razapinju, te da sam ovakva ili onakva... Pričaju da sam ku*va, a ne znaju da sam odavno slobodna i da imam pravo da radim šta hoću. Želim da zapušim usta jednom za svagda svima i zamolim medije da mi ne razapinju porodicu jer imam dete koje treba normalno da odraste. Srećna sam i zadovoljna žena, sin mi ide u drugi razred, pripremam novi album, počinju "Pinkove zvezde" i nemam vremena da se bavim glupostima - zaključila je Bubamara.

Printskrin: YouTube/OfficialDaraOnline Printskrin: YouTube/OfficialDaraOnline

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Only

    16. septembar 2016 | 14:15

    Da ti sestro slatka razmisljas o svom detetu ne bi dozvolila eksplicitne fotografije,i raznorazne snimke,ponasanje ispod svakog moralnog nivoa za zenu,a tek za majku da ne pricam. Tako da ne moralisi,svojim postupcima si samu sebe pokopala,a dete ce ti se nazalost tek naci na meti komentara. Nazalost..

  • Mare

    16. septembar 2016 | 14:10

    Zapušio sam Ja tebi usta zajedno sa drugom devedesetih u Hajatu, beži bre bruko.

  • TETA

    16. septembar 2016 | 13:49

    Kako NA MIRU, pa sve cinis da se priča o tebi , zasto se toliko eksponiraš?!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA