Cecin sin Veljko se verio! (FOTO)

Mladi naslednik i izvesna Marina Zečević su u romantičnoj vezi već duže vreme, a nakon zajedničkog letovanja u Budvi, odlučili su da svoju vezu i ozvaniče, mada Svetlana na to kaže da je rano da postane svekrva

  • 33

Folk diva Svetlana Ražnatović ovih dana, ako je za verovati društvenim mrežama, ima razloga za slavlje, s obzirom na to da se njen sedamnaestogodišnji sin Veljko verio sa svojom devojkom Marinom Zečević i radosnu vest podelio sa svojim prijateljima na Fejsbuku.

Veljko i Marina su u romantičnoj vezi već neko vreme, iako ona stanije u Beču, ovog leta su se zajedno provodili po beogradskim splavovima, dok su na letovanje otišli u Budvu, gde su uživali u čarima luksuznog hotela "Avala" i lumpovali na "Top Hilu" dok je Ceca uveseljavava publiku na primorju, a sve to potvrđuju i zajedničke fotografje.

- Svi me gledajte krivo, ljutite se, odmahujte glavom, svejedno mi je, ovde sam, ne odričem se veze od koje nemam bliže, razapnite me ako hoćete za ovu ljubav, zar se može protiv nje - samo je neki od statusa na Fejsbuk profilu buduće snajke Ražnatović, a koji je, po svemu sudeći, posvećen njenom, sad već vereniku, Veljku.

Iako veoma mlada, Marina, ako je sudeći po fejsbuk statusima, deluje veoma zrelo, te se obazire na ponašanje i stav kakav treba da ima žena.

-  Zahtevaj poštovanje. Imaj stav. Drži se svojih principa. Nosi usko da pokažeš da si žensko, ali dovoljno široko da pokažeš da si dama - napisala je Zečevićeva putem društvenih mreža.

Ubrzo nakon romantičnog letovanja, po povratku u Beograd, mladi Veljko odlučio je da svoju lepu devojku Marinu Zečević u zaprosi i tu vest podeli sa javnošću, dok se ovim povodom oglasila i Svetlana.

- Pu, pu rano je još uvek. Veljko se bavi sportom, muzikom, glumom i trenutno se ne pronalazi. Ima vremena za ženidbu, rano je da budem svekrva - rekla je Ceca za "Kurir".

Ova godina definitivno je Cecina, ako uzmemo u obzir njen veliki povratak na muzički tron, uspešan album i veliki koncert na Ušću, a sada i budući brak mladog naslednika.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shiljaman

    21. avgust 2013 | 11:29

    Gluposti... Verio je samo na facebook-u., a to danasnja omladina redovno radi.

  • GoranM

    21. avgust 2013 | 11:28

    Sve čestitke. Ceca da peva na svadbi i da postane baka. Mladencima može da pokloni nešto od bele tehnike, ako je ostalo.

  • damjan

    21. avgust 2013 | 12:04

    Pa i ja sam na FACEBOOK-u u braku , imam 14 sestara i 24 brata itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA