PREBOLELA TROICKOG: Seksi Sunčica u akciji sa pevačem! (FOTO)

Manekenka je izgleda već zaboravila tenisera i u krevetu se našla sa frontmenom grupe "Fantastic bend", gde su se mazili za potrebe snimanja njihovog novog spota

  • 8

Bivša devojka tenisera Viktora Troickog Sunčica Travica našla se u strasnom zagrljaju pevača Bece, frontmena "Fantastic benda", na snimanju spota za njihovu novu pesmu "Taksi", koja će premijerno biti emitovana sledeće nedelje.

Zanosna brineta, koja je nedavno ostavila svog dugogodišnjeg dečka Viktora, mazila se u krevetu sa pevačem Becom, dok će najvrelije scene iz hotelske sobe biti premijerno emitovane u četvrtak u emisiji "Paparaco lov".

Provokativni kadrovi manekenke u akciji sa pevačem mušku publiku ostavili su bez daha, dok sam Beca ističe da mu snimanje s ovakvom cicom nimalo nije lako palo.

- Sunčica je jedna od najlepših devojaka u Srbiji i ne mogu da kažem da nisam uživao dok smo sarađivali na snimanju spota. Hvala joj što nam je ulepšala spot. Vrlo rado ću ostati sa njom u kontaktu - rekao je pevač, koji je vrele scene sa Sunčicom snimao u krevetu hotelske sobe.

Inače, uloga zgodne Sunčice bila je najpre ponuđena Staniji, koja je trebalo da igra prostitutku u spotu, međutim, starleta se predomislila, uprkos pozamašnom honoraru od 1.000 evra.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA