LEPA LUKIĆ: Kockam se kada me nešto stegne u grlu! (VIDEO)

"Ne živim od kocke, niti zarađujem od kockajući se! To je moj izduvni ventil. Imam visoku penziju, pa zašto onda ne bih sebi dala oduška da ponekad zaigram karte - rekla je legendarna pevačica

  • 6

Kraljica narodne muzike muzike Lepa Lukić u emisiji "Glamur" otvoreno priča o svom životnom poroku, kockanju, i istče da u tome ne vidi ništa loše, da joj je to zapravo izduvni ventil, i da za svoje finansije ne brine, jer ima visoku penziju i četvorosoban stan u Beogradu.

Legendarna pevačica kaže da je svaki svoj dinar pošteno zaradila, ali da se ponekad razonodi sa kolegama i prijateljima igajući blek džek i remi.

- Ja sam žena sa zanimanjem! Ne živim od kocke, niti zarađujem od kockajući se! Igram kad me nešto stegne u grlu. To je moj izduvni ventil. Kada se okupimo igramo karte, među nama ima glumaca, drugih pevača, lekara... Što o njima ne pričate - rekla je Lepa i dodala da drugih poroka nema.

Ona ističe da za finansije ne brine i da je pristojno skućena, nema ambiciju da gradi vile i kupuje avione, i dodaje da na kartama nikada ne vara.

- Nemam naslednike, nekog kome bi ostavljala kuće, vile. Imam četvorosoban stan Čukarici, pun frižider i meni je to dovoljno! Imam i visoku penziju, pa zašto onda ne bih sebi dala oduška da ponekad zaigram karte? Igram blek džek, pa šta - iskreno je ispričala pevačica u emisiji.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CHE

    8. septembar 2013 | 10:31

    pa da nacionalnu penziju koju je dobila neuplativsi ni dinara doprinosa ili poreza drzavi a zaradjivali su koliko su hteli SRAMOTA pa sad moze i da se kocka bas je briga a ti srbijo skupljaj po dinar kada nekom detetu treba hitna operacija FUJ

  • Срамота

    8. septembar 2013 | 10:53

    Коцка се од националне пензије, а не од своје јер она као и многи никад нису дали динар у ПИО фонд, а сад живе на рачун народа и још се хвали. Срамота!

  • Lepotan

    8. septembar 2013 | 10:23

    Kocka zena za svoje pare,ne trazi nikome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA