Poginuo glumac iz filma "Paklene ulice"! (FOTO) (VIDEO)

Pol Voker stravično je nastradao kada je "porše" kojim je upravljao njegov prijatelj udario u uličnu lampu i potom eksplodirao

  • 42

Američki glumac Pol Voker (40), koji se proslavio ulogom u filmu "Paklene ulice", poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći u Kaliforniji kada je "porše" kojem je upravljao glumčev prijatelj sleteo sa puta i zakucao se u stub ulične rasvete i eksplodirao!

Stravična nesreća se dogodila u subotu popodne, u blizini Los Anđelesa, u mestu Santa Klarita, u kojoj je poginuo i glumčev prijatelj, kada su se vraćali sa humanitarnog događaja organizacije "Reach Out Worldwide".

Polovu smrt potvrdili su i njegovi prijatelji na Tviteru i Fejsbuku, a o lošim vestima pisali su i brojni poznati koji su ostali u šoku.

Auto je uništen do neprepoznatljivosti, dok su ljudi koji su se u trenutku nesreće našli u blizini, pokušali da ugase požar nakon eksplozije, međutim, bilo je prekasno jer je čitava školjka sutomobila bila potpuno uništena.

Ovaj 40-godišnji glumac, koji je iza sebe je ostavio 15-godišnju ćerku, bio je i jedan od investitora u automobilsku radnju "Always Evolving" u Valensiji, a trenutno je radio na projektu pomoći žrtvama tajfuna na Filipinima.

Voker je prvu zapaženu ulogu dobio u filmu "Varsity Blues" 1999. godine, dok je  se početkom 2000-ih proslavio igrajući u akcionom filmu "Paklene ulice" u kome je glumio zajedno sa Vinom Dizelom. Poznat je i po ulogama u filmovima "Joy Ride", "Into the Blue", "Timeline", a zaigrao je i u filmu Klinta Istvuda "Flags of Our Fathers".

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA