Ovako Ceca slavi Svetog Nikolu! (VIDEO)

- To su moji pravi, dugogodišnji, provereni prijatelji... To su gosti koje sam ja pozvala, želela da večeras budu sa mnom i da proslave ovaj naš sveti dan - kaže pevačica

  • 9

Pored polovine Srbije, i Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je krsnu slavu, Svetog Nikolu, u društvu brojnih zvanica iz javnog života. Pevačica je ugostila Acu Lukasa, sa suprugom Sonjom, Sašu Vidića, Vuka Kostića i mnoge druge.

- To su moji pravi, dugogodišnji, provereni prijatelji... To su gosti koje sam ja pozvala, želela da večeras budu sa mnom i da proslave ovaj naš sveti dan - kaže Ceca za "Ekskluziv", kojoj je juče, nakon odlaska sveštenika, a pre nego što će doći gosti, stilista doneo garderobu koju je nosila za slavu.

Ceca priznaje da ne ume da kuva, ali da biti domaćica za nju podrazumeva da svi gosti budu siti. Sin Veljko je bio domaćin i lomio je slavski kolač sa sveštenikom. Veljko je prvi put kući doveo svoju novu devojku, Mašu Terzić, ćerku predsednika OFK Beograda Zvezdana Terzića.

Pogledajte kako se slavilo u domu Ražnatovića: 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Menjam ime

    21. decembar 2013 | 05:48

    Auu al' se izobličila!! Fuj

  • Djole iz Topole

    21. decembar 2013 | 16:40

    Imaju jednu slicnost i Veljko i Masa,tate su im kriminalci, a njegova mama i njen tata su godine proveli iza resetaka,i imaju podeblji krimi dosije

  • Đuro tee gha zgooro

    21. decembar 2013 | 12:32

    Ne zove se sveštenik u kuću da ti lomi kolač...ti nisi ni D od domaćice, pošto ništa od toga nisi spremila itd.itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA