Love & Live: Aca Lukas - Još jedan prođe dan (Pozorište u kući) (Cover) (VIDEO)

Da stvar bude zanimljivija, Aca ovu pesmu, koju je proslavio Vlastimir Đuza Stojiljković nije nikada svirao, niti pevao, ali je ipak, kao veliki fan serije koja se snimala na njegovoj Karaburmi, seo za klavir i otprašio je u svom maniru

  • 0

Ako ste fan Ace Lukasa i njegovih velikih folk hitova koji su ga proslavili, Telegraf vam sada pruža jedinstvenu priliku da uživate u nečemu što je sam Aca nazvao: "Lukas bez Lukasa". U pitanju su Acine cover acoustic svirke potpuno drugačijih pesama od onih koje je snimao i koje izvodi na koncertima. Dakle, samo domaći i strani pop i rok.

Posle izvođenja pesme "Kad umrem, kad odem, kad me ne bude" uz koju, kako sam kaže, želi da ga sahrane, kao i vanvremenskog hita grupe Whitesnake, "Here I Go Again", ali i maestralnog izvođenja naslovne pesme iz TV serije "Zaboravljeni" koja se upravo emituje na RTS-u, evo još jednog "Lukasa bez Lukasa" u Love&Live studiju Telegrafa. 

U pitanju je "Još jedan prođe dan", čuveni TV hit, koji je svojevremeno za potrebe serije Pozorište u kući otpevao Vlastimir Đuza Stojiljković. Da stvar bude zanimljivija, Aca ovu pesmu nije nikad svirao, niti pevao, ali je ipak, kao veliki fan serije koja se snimala na njegovoj Karaburmi, seo za klavir i otprašio je u svom maniru.

Poslušajte i ovaj tizer, zapratite naš novi Youtube kanal Telegraf music i uskoro ćete samo tu imati prilike da čujete i vidite Acino akustično uživo cover izvođenje hitova EKV-a, Riblje Čorbe, Bijelog dugmeta, Olivera Dragojevića, Leb i sola, Poslednje igre leptira, Robija Vilijamsa, kao i dve Acine autorske pop pesme: "Preko vetrova" i "Samo prva ljubav".

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA