• 2

Pobednica "Prvog glasa Srbije" bila je na Eurosongu, pa nestala: Mirna se vraća na velika vrata

Mirna je u finalu "Prvog glasa Srbije" pobedila Saru Jo i Nevenu Božović

  • 2

Pobednica Prvog glasa Srbije 2013. godine bila je Mirna Radulović, druga je bila Nevena Božović, a treća Sara Jovanović. Njih tri su nas posle predstavljale i na Evroviziji kao "Moje 3", a zatimkrenule svaka svojim putem. Dok Nevenu Božović i Saru Jo i dalje pratimo i navijamo za njihove uspešne karijere, Mirna se povukla sa scene. 

Sada se Mirna vraća na velika vrata i u Telegrafovom studiju u okviru projekta LOVE&LIVE u akustičnoj verziji uz harmoniku Dejana Nikolića i klavir Ace Pejčića Pileta oduvala je pesmu "Pukni zoro" na španskom jeziku, koju u originalu izvode Magnifico i Luis Casal pod nazivom "Madrugadas", a sve to u aranžmanu Dejana Nikolića.

Mirna Radulović

Mirna Radulović u Telegrafovom studiju/Foto: Milena Đorđević

Numeru "Madrugadas" u izvođenju Mirne Radulović možete pogledati u videu na početku teksta, ali usput i zapratite Youtube kanal Telegraf music jer ćete narednih dana imati prilike da vidite još novih hitova, ali i cover obrada najboljih domaćih muzičara.

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • EL...

    Sram bilo onoga ko je dodelio nagradu za prvi glas Srbije ! Sagranili ste sjaj muzike !

  • Mikica

    Imala sam prilike da je slusam na nekoj svadbi i razocarala sam se. Niti lepo peva niti zna da se ponasa a o atmosferi kakvu pravi da ne pricam kao mrtvo puvalo. Da nije bilo pevaca sa njom svi bi zaspali. Umislila da je zvezda i prevrtala oci gostima iako joj niko nije ni prisao niti joj se obratio.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima