• 1

Love&Live: Sandra Rešić razvalila hit koji su proslavili Čola i Bijelo Dugme - "Loše vino"

Poslušajte numeru "Loše vino u izvođenju supertalentovane ćerke pokojnog Nina Rešića, zapratite Youtube kanal Telegraf music i uživajte u novim muzičkim hitovima

  • 1

Sandra Rešić u Telegrafovom muzičkom studiju  sjajno je otpevala još jedan čuveni pop hit. Nakonj što je oduvala čuvenu romsku himnu "Đelem, Đelem" u akustičnoj verziji, a pre toga i hit "Donesi divlje mirise", koju je svojevremeno otpevao Sandrin pokojni otac pevač Nino Rešić, sada vam predstavljamo i njenu akustičnu verziju pesme koju su proslavili Zdravko Čolić, Bijelo dugme, ali i Masimo Savić.

Numeru "Loše vino u izvođenju Sandre Rešić možete pogledati u videu na početku teksta, ali usput i zapratite Youtube kanal Telegraf music jer ćete u okviru našeg Love&Live projekta narednih dana imati prilike da vidite još novih hitova, ali i cover obrada najboljih domaćih muzičara.

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dusanka

    Nista posebno -prosecno .I'ma mnogo moljih of nje

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima