Sara Reljić uživo peva - "Ubijaš me" (Love&Live) (Acoustic)

Pinkova zvezda i bivša učesnica Zadruge odlučila se da u studiju Telegraf musica uživo otpeva i pesmu koju je u toku 2019. objavila za IDJ

  • 5

Finalistkinja Pinkovih zvezda Sara Reljić u bivša učesnica Zadruge gostovala je u Telegrafovom studiju u okviru projekta Love&Live, i tom prilikom otpevala je nekoliko pesama. 

S obzirom da vam se dopala  kaver numera "Moje si nebo" koju je Sara otpevala u našem studiju, kao i hit Ariane Grande "Breathin", sada vam predstavljamo još jednu. Pinkova zvezda odlučila se da uživo otpeva i pesmu koju je u toku 2019. objavila za IDJ - "Ubijaš me".

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam psiho 👻

    11. februar 2020 | 12:55

    Odavno nisam čula dobru pesmu!🤷‍♀️

  • IVAN

    17. februar 2020 | 17:20

    IZVRSNA JE...KVALITET TREBA HVALITII REKLAMIRATI,,A NE ONE VRISTULJE...

  • Djeka

    12. februar 2020 | 13:09

    Previše brzo izgovara odnosno peva pa ne razumem koje reči peva. Previše jak zvuk muzičke pratnje da bi sakrio loše pevanje. U celini loše, vrlo loše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA