≫ 

Ilma Karahmet raspametila kako je uživo otpevala hit Tijane Bogićević "Hajde onda ništa" (Love&Live)

Nekadašnje čudo od "X faktor" deteta uživo u studiju Telegraf musica fenomenalno otpevala hit maestralne Tijane Bogićević, uz klavirsku pratnju Bojana Mitrića Mitrije

  • 5

Nema puno mladih pevačica na ovim prostorima koje mogu da zapevaju bilo koju pesmu na svetu, a da ona zazvuči kao da je baš njihova. Još je manje onih koje kada to urade kod vas izazovu pomisao: "Booože, da li je moguće da ovo tako dobro zvuči".... Jedna od njih, bez imalo preterivanja jeste Ilma Karahmet, nekadašnje čudo od "X faktor" deteta, a danas jedna od baš tih i takvih pevačica.

Međutim, iako sa Ilmom nije bilo teško dogovoriti repertoar, na kraju smo, nakon trosatnog druženja u Love&Live studiju dobili plejlistu za koju smo istovremeno konstatovali: "Jaoooo, pa ovo su pesme da se rasplačemo odmah".

Prva pesma koju danas delimo sa čitaocima Telegrafa i pratiocima Youtube kanala Telegraf music je hit maestralne Tijane Bogićević (tj. autora Duleta Alagića) - "Hajde onda ništa", koju je Ilma fenomenalno otpevala, uz klavirsku pratnju maestra Bojana Mitrića Mitrije.

Ovo je samo jedan od brojnih hitova u novoj verziji, novom aranžmanu koje ćete ekskluzivno moći da vidite samo na našem Youtube kanalu Telegraf musica narednih dana objavićemo još 4 Ilmina vrhusnka muzička performansa: njene dve pesme u piano aranžmanu - "Ništa tvoje" i "Neko nije", kao i Tošetovu "Čija si" i Dženanovu "Laku noć".

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA