Veliki hit "Bivši" Slobe Radanovića u akustičnoj verziji u Love&Live-u

Sloba je u našem studiju otpevao nekoliko pesama od kojih "Samo jednom srce voli" broji preko milion pregleda na našem kanalu

  • 15

Pevač Sloba Radanović nedavno je bio gost Telegrafovog muzičkog studija u okviru projekta Love&Live i tom prilikom otpevao nekoliko pesama.

"Srećo moja gde si sad" koju je u originalu otpevao Fadil Toksić, a koja se kasnije našla i na albumu Ace Pejovića smo vam nedavno predstavili, a sudeći prema vašim komentarima, jako vam se dopala ova izvedba.

Takođe, predstavili smo vam i  pesmu Jovana Perišića "Samo jednom srce voli" u pratnji Dejana Kostića, koja broji preko milion pregleda. Sada je na red došla pesma "Bivši" koju su za Slobu uradili Marko Drežnjak i Rade Rakazov.

Numeru "Bivši" u izvođenju Slobe Radanovića pogledajte u videu na početku teksta, a ako niste zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove, kao i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    3. mart 2020 | 00:14

    Lepa pesma ali pobogu zasto pocepane pantalone,sportske patike,Moda nije sve sto sija,Sportski obucen à predstavlja novu pesmu auuuuu

  • Bojana

    3. mart 2020 | 17:44

    Sasvim prosecan pevac koji je slavu stekao skandalima a ne pevanjem. Meni je njegov meketavi glas iritantan. Ne razumem zasto ga toliko forsirate pored mnogo boljih i kvalitetnijih pevaca.

  • Tamara

    2. mart 2020 | 18:46

    Dzaba pevanje kad je mnogo loš čovek. Nema ga nigde, čuva decu devojkinu. 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA