≫ 

EKSKLUZIVNO: Mini koncert Slobe Radanovića - Svim ženama sveta, ali muzičku želju ispunio je Jeleni

Sloba je u našem studiju u okviru projekta Love&Live, uz pijanistu Dejana Kostića, otpevao jedanaest najvećih hitova domaće muzike

  • 32

Ekipa portala Telegraf.rs u okviru svog muzičkog projekta Love&Live pripremila je veliko iznenađenje za sve dame.

Naime, kako smo već dugo najavljivali, pred vama je osmomartovski mini koncert Slobe Radanovića.

Love & Live, 8. mart, Sloba Radanović, (NE DIRATI) Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Dan žena, 8. mart, obeležen je prvi put 1910. godine, a u Srbiji je prvi put proslavljen 1914. godine. Mi, sada, 8. marta 2020. godine, ispisujemo neku novu istoriju. 11 pesama koje su svojevremeno otpevala najveća imena naše muzičke scene, danas u malo drugačijem aranžmanu, ali i glasu Slobe Radanovića.

Sa Slobom smo, naravno, i porazgovarali o ženama, pa nam je otkrio da se njegova prva ljubav dogodila u vrtiću. Da se kao mali zaljubljivao u skoro sve pevačice na estradi, od kojih je bio i jako zaljubljen u folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović.

Sloba je otvoreno govorio o prevarama, o osećanjima koja je imao i koja je osećao od žena. Ali, onda smo rešili da ga iznenadimo. Naša ekipa je nekoliko dana pre snimanja posetila pevačevu sadašnju devojku Jelenu Đuričanin, koja nam je otkrila da joj Sloba skoro nikada ne peva kada su sami i u četiri zida, pa je javno poželela da joj baš na ovaj praznik Radanović ispuni muzičku želju!

Kompletnu emisiju možete pogledati u videu na početku teksta, a ekipa Telegraf Music-a Love&Live, svim damama želi srećan 8. mart.

Studio detaljima opremio JYSK.

(A. Jovanović, M. Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirna

    8. mart 2020 | 17:50

    Slobodan je talentovan i dobar covek uprkos greskama koje je umeo da napravi. Kija prosto nije zena za njega ,zapravo nije ona ni za koga ko hoce mir ,zajednicu porodicu. Eno je po klubovima s klosarima svakakvim ,raskalasna ,pijana uglavnom..e to je bila i pre njega. Tako nastavila ,tako jedino i ume. A njemu za glas kapa dole ♥️

  • Boba

    8. mart 2020 | 15:31

    Sloba je dar od boga za nasu muzicku scenu,andjeoski glas a plus je lepo vaspitan mladic iz postene patrijarhalne porodice a hejteri ga pljuju zbog rijalitija i bivse zene.Dok ne zivis sa nekim ne mozes da sudis o coveku.Zasluzuje sve najbolje u zivotu

  • Bilja 🌺

    8. mart 2020 | 12:10

    BRAVO LEPOTO 🥰

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA