Sloba Radanović nikad emotivnije otpevao Džeja: "Iznajmiću sobu s pogledom na te" (Love&Live) (NOVO)

Džej Ramadanovski ostavio je za sobom brojne hitove, a jedan od najvećih, pesmu "Iznajmiću sobu s pogledom na te" u čast velikog šmekera otpevao je Sloba Radanović, dokazavši još jednom kakav je muzički velemajstor

  • 8

Pre tačno tri nedelje napustio nas je Džej Ramadanovski. Čuveni muzički šmeker ostavio je za sobom brojne hitove, a jedan od najvećih, pesmu "Iznajmiću sobu s pogledom na te" u čast velikog Džeja otpevao je Sloba Radanović, dokazavši još jednom da je muzički velemajstor.

Telegraf music rešio je da 2020. godinu prati na najlepši mogući način - uz pesmu i muziku. Zato ćemo u tri poslednja dana ove Covid godine pustiti tri do sada neobjavljene pesme iz naše "Lova&Live" produkcije. Posle Slobe, sutra i prekosutra, tačno u podne moći ćete premijerno da uživate uz Ilmu Karahmet i Acu Lukasa.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i u 2021. očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    29. decembar 2020 | 17:19

    Kad ti priroda podari glas, a sve drugo ti uzme, to je Sloba.

  • Neda

    29. decembar 2020 | 16:52

    Ko forsira više ovog dečka bez mozga?!

  • Jaooo...

    29. decembar 2020 | 16:13

    Dokle više sa ovim? Nastupao, napunio klubove, otpevao, samo hvalospevi! A on živi u stanu bivšeg muža od žene s kojom je u vezi, vozi njegov auto, i čuva njegovu decu?! Ko je zapravo on, taj uspešni prvi, ili ovaj naivni drugi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA