≫ 

Sloba peva hit Tome Zdravkovića: Nikad emotivnije "Tužno leto" (Love&Live) (Uživo)

Tačno 30 godina nakon smrti legendarnog pevača i kompozitora, Sloba Radanović otpevao njegov čuveni hit

  • 1

Pre tačno 30 godina (30.09.1991.) sa VMA stigla je jedna od najtužnijih vesti: Preminuo je Toma Zdravković. Baš zbog toga, za sve nas, koji smo u ono vreme rasli i stasavali uz Tomine vanvremenske pesme, film "Toma" znači mnogo više od svakog drugog filma, jer je ove tri decenije izbrisao kao gumicom.

Sloba Radanović, jedan od najboljih srpskih pevača mlađe generacije, u to vreme imao je samo godinu dana. Ipak, tri decenije kasnije, otpevao je "Tužno leto", jedan od najvećih hitova baš onako lepo i emotivno kako je to činio legendarni pevač.

Poslušajte Slobinu verziju pesme "Tužno leto", a ukoliko vam se ovo dopalo, pogledajte njegov mini koncert "Za sve žene sveta", na kojem je u Love&Live studiju Telegraf musica izveo još 11 numera, a koji takođe ima neverovatno veliki broj pregleda:

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Video: Išli smo u kafanu posvećenu Tomi Zdravkoviću u njegovom rodnom Pečenjevcu: Sve podseća na njega

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA