≫ 

Legendo, živiš! Tomine hitove pevaju Bane MVP, Sloba, Ivan Legende, Jole Radonjić (Love&Live)

Na današnji dan, pre 30 godina Toma Zdravković se preselio iz zemaljske u nebesku legendu. Produkcija Telegraf music tužnu godišnjicu obeležava onako kako bi Toma najviše voleo - pesmom

  • 2

1. Bane Lalić MVP - Za Ljiljanu

2. Sloba Radanović - Tužno leto

3.  Ivan Milinković - Poslednje pismo

4. Jole Radonjić

Na današnji dan legenda za života preselila se u večnost. Toma Zdravković, verovatno najomiljeniji pevač s ovih prostora ikad preminuo je u Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu. Tačno tri decenije kasnije ponovo čitav Balkan priča i peva o Tomi. I dok film "Toma" preti da obori sve bioskopske rekorde u gledanosti, ali i da potroši sve zalihe papirnatih maramica zbog uplakane publike, produkcija Telegraf music tužnu godišnjicu obeležava onako kako bi Toma najviše voleo - pesmom.

Tri Tomine poznate pesme možete čuti u akustičnim Love&Live verzijama, a izvode ih Sloba Radanović, Bane MVP, Ivan Milinković i Jole Radonjić.

Poslušajte Slobinu i Joletovu verziju pesme "Tužno leto", fenomenalnu izvedbu pesme "Za Ljiljanu" Baneta Lalića MVP i nikad emotivniju pesmu "Poslednje pismo" koju izvodi Ivan Milinković, ex Legende.

Legendo, živiš!

Toma Zdravković Foto: Facebook/Tomislav Toma Zdravković

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Video: Zvezde filma Toma u kafani pali u sevdah uz Tomine pesme: Milena Radulović i Milan Marić lumpuju

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    30. septembar 2021 | 14:00

    Svaka cast za pesme, jako bih voleo da neko otpeva pomalo zaboravljenu i ne toliko popularnu pesmu "Majci za rodjendan".

  • Nenad Stajić

    30. septembar 2021 | 17:31

    Svaka čast ali Toma je ipak Toma pocivaj u miru legendo 🥲🥲🥲

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA