≫ 

Hit iz "Tome" i još 5 pesama u novoj verziji: Ovako ih peva Bojana, pobednica "Nikad nije kasno"

Ovu pesmu, kao i još 5 hitova koji su obeležili njenu karijeru i život u Love&Live studiju Telegraf musica otpevala je fantastična Bojana Bajraktarević

  • 8

Vrhunska pesma iz vrhunskog filma dobila je još jednu vrhunski otpevanu verziju. Numeru Ponoć/Ja nemam više razloga da volim, u Love&Live studiju izvela je Bojana Bajraktarević, sjajna pevačica koje je nedavno odnela apsolutnu pobedu u serijalu "Nikad nije kasno".

Gostujući u našem muzičkom formatu "Mini koncert - Samo ljubav", Bojana je, na našu molbu, a uz dozvolu producenata filma "Toma", muzičko druženje započela upravo pesmom koju je prvi put uživo i otpevala.

Pored ove pesme Bojana je otpevala još 5 velikih hitova koji su obeležili njen život i karijeru: Ne dam bolu (Verica Šerifović cover), Ja nemam prava nikoga da volim (Silvana Armenulić cover), Stara staza (Zaim Imamović cover), Kada padne noć (Riblja corba cover) i pesmu Magla, koja ju je i proslavila dok je pevala u grupi Bonami.

Bojana Bajraktarević je aktuelna pobednica Grandovog serijala "Nikad nije kasno", u kojem je nedavno postala prva takmičarka koja je postala apsolutni pobednik, osvojivši sve tri nagrade - žirija, publike i glasača sa društvenih mreža.

Pesmu za film "Toma" potpisali su autorski Željko Joksimović i Predrag Živković Tozovac, a za potrebe filma otpevali su je duetski Aco Pejović i Suzana Branković (Dinić).

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Video: Išli smo u kafanu posvećenu Tomi Zdravkoviću u njegovom rodnom Pečenjevcu: Sve podseća na njega

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joco

    18. oktobar 2021 | 18:44

    Koliko vise smaraju sa ovim filmom

  • DARKO 100%

    18. oktobar 2021 | 18:47

    Meni Tomine pesme najbolje peva Nemanja Nikolic sto je bio u zvezdama granda,decko super peva,

  • Olja

    18. oktobar 2021 | 19:09

    Bojana je vrhunska pevacica,to stoji,al' ovo joj jednostavno ne lezi....slazem se sa predhodno napisanim komentarom da Nemanja to najbolje radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA