Zole je naslednik Darka Radovanovića: Zvezda Granda pokidao hit - Ti moja nevero (Love&Live) (NOVO)

Mladi Zoran Petrović se pojavio se u Zvezdama Granda, stigao skoro do samog kraja, snimio svoj prvi hit, a onda je ušao u naš studio i pokazao da je majstor svih žanrova

  • 1

Zole je jedan od onih mirnih, tihih i nenametljivih klinaca, koji kada se nađe na sceni postaje čudo od pevača. Pojavio se u Zvezdama Granda, stigao skoro do samog kraja, ali je ostao i te kako primećen kao fenomenalni izvođeč, pre svega pop muzike i nešt mekših nota. Vrlo brzo nakon završetka takmičenja izbacio je svoju prvu pesmu - Da te ne volim, a potom za nju i snimio spot u kojem se u glavnoj ženskoj ulozi našla Snežana Borjan.

Ali, tek kada je ušao u Love&Live studio Telegraf musica, Zoran Petrović Zole je pokazao kakav je velemajstor svih žanrova. Njegova izvedba pesme Darka Radovanovića "Ti moja nevero" nominovala ga je za jednog od najozbiljnijih kandidata za naslednika ovog harizmatičnog pevača, tragično nastradalog pre tačno 10 godina.

Pored ove pesme, Zole je u našem studiju, u pratnji jednako maestralnih Baneta Braberine (na klaviru) i Ivana Tasića Tase (bas gitara) izveo još tri hita, koja ćemo objaviti već u januaru 2022.

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Poslušajte i pogledajte i intervju sa Zoranom Petrovićem Zoletom:

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA