Pavle je najbolji pevač među profesorima književnosti: A tek kad zapeva Baju Malog Knindžu... (Love&Live)

Supertalentovani superfinalista Pinkovih zvezda super dobro izveo superbaladu "Ptico moja, bijeli labude"

  • 0

Rok folker, raspevani profesor, kralj svadbi, druga superzvezda Pinkovih zvezda... i više od tri u jedan... pardon, jednom (jer ipak je on profesor književnosti)...Pavle Dejanić je sve samo ne običan pevač. Pre svega - predivna, talentovana i divno vaspitana osoba. I sve da nikad ništa u muzici nije postigao to je sasvim dovoljno za ovoživotnu inkarnaciju.

A sad poslušajte kako Pavle peva... za početak - Baju Malog Knindžu i "Ptico moja, bijeli labude" vrhunsku baladu koju su mu napisali Borislav Tomašević (muzika) i Živko Vojvodić (tekst).

A narednih nedelja imaćete prilike da iz Love&Live studija čujete još tri pesme koje je Pavle Dejanić izveo uz pratnju Miloš Maksimović Maksa na klaviru i Nemanja Gligorić na gitari: ""Zelena trava doma mog", "Čovek kafanski" i "Možeš imat moje tijelo".

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA