Srpski Bočeli zapevao Dženana: "Piješ sine" Nemanje Crnatovića će vas raspametiti (Love&Live) (NOVO) (2022)

Nakon što je oduvao hit pravog Bočelija - "Sincerita", a potom i Cunetovu pesmu "Ljubav mi srce mori" sada je "skinuo" i Dženanovu pesmu "Piješ sine"

  • 0

Nemanja Crnatović opet pomera standarde. Ovaj neverovatni momak, slep od rođenja, koji je široj javnosti postao je poznat nakon što je krajem 2020, "operski" otpevao navijačku pesmu Crvene zvezde "Ja sam godine proveo sa tobom" i izazvao delirijum navijača širom sveta, ponovo je u Love&Live studiju Telegraf musica opravdao nadimak srpski Bočeli.

Nakon što je oduvao hit pravog Bočelija - "Sincerita", a potom i Cunetovu pesmu "Ljubav mi srce mori" sada je "skinuo" i Dženanovu pesmu "Piješ sine" (autora Dragana Čolakovića). I to tako, da ćete ovu verziju poželeti da slušate iznova i iznova.

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Evo kako je izgledalo snimanje i druženje s Nemanjom u Love&Live studiju:

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA