Rođendanski hit Slobe Radanovića, uživo: Ptico moja, bijeli labude (Baja Mali Knindža cover) (Love&Live)

Slobi čestitamo 32. rođendan poslednjom neobjavljenom pesmom s njegovog mini koncerta "Za sve žene sveta" - Ptico moja bjeli labude

  • 3

Jedan od najboljih pevača mlađe generacije, Sloba Radanović puni danas 32. godine, a kada je ne postoji bolja čestitka kada je on u pitanju od one raspevane. Zato mi Slobi, u naše, a i ime njegovih fanova, čestitamo rođendan poslednjom neobjavljenom pesmom s njegovog mini koncerta "Za sve žene sveta" - Ptico moja bijeli labude.

Ovaj fenomenalni hit (autora Borislava Tomaševića i Živka Vojvodića) otpevao je u originalu Baja Mali Knindža, ali je Slobina verzija jednako fenomenalna. Gotovo fenomenalna kao i pesma "Samo jednom srce voli" koja je na Telegraf music kanalu došla do neverovatnih 8,1 miliona pregleda.

A ceo koncert Slobe Radanovića, "Za sve žene sveta" možete pogledati ovde:

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i u 2022. očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA