≫ 

Ovo niste očekivali! Barbara Bobak uživo peva čuveni pop hit Savage Garden - To The Moon And Back (Love&Live)

Danas Barbara pokazuje svoju multitalentovanost u totalno drugačijem žanru, izvodeći jedan od najčuvenijih svetskih pop hitova

  • 0

Barbara Bobak je jedna od onih pevačica koja, pored pevanja, ima i "ono nešto", onu često nevidljivu energiju koja razlikuje dobre i vrhunski dobre pevače. Da je i više nego dobra pokazala je u Love&Live studiju Telegraf music, gde je u pratnji Stefana Ristivojevića na klaviru i Nemanje Obradovića na gitari izvela je čak 4 hita, od kojih ste prvi - pesmu "Sledeća" Aleksandre Prijović mogli da vidite i čujete pre nedelju dana.

Danas Barbara pokazuje svoju multitalentovanost u totalno drugačijem žanru, izvodeći čuveni hit grupe Savage Garden - "To The Moon And Back".

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Pogledajte kako je izgledalo na snimanju pesama u našem studiju:

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA