Kome Sergej Pajić ovo peva? Kad mi dođeš ti i osmeh vratiš mi (Love&Live)

Koliko je dobar u pevanju Sergej pokazao baš na mestu gde samo muzika, ljubav i akustika i stanuju - u Love&Live studiju Telegraf musica

  • 0

Ni kriv, ni dužan, Sergej Pajić našao se usred skandala, saznavši da je njegova devojka rodila tuđe dete. Ali, znajući talenat i mentalnu snagu ovog momka, koji je muzički počeo da nas očarava još kao detence (u Pinkovim zvezdicama), ne sumnjamo da će ovaj pevač čija se popularnost na  TikToku, Instagramu, Facebooku meri u milionima izaći iz ove afere još jači.

A koliko je dobar u pevanju Sergej Pajić je pokazao baš na mestu gde samo muzika, ljubav i akustika i stanuju - u Love&Live studiju Telegraf musica.

U pratnji svog oca Aleksandra Pajića na gitari, Sergej je otpevao 3 pesme - svoju "Uspavanku",  kao i dva stara dobra hita - "Kad mi dođeš ti" (Oliver Dragojević) i "Pokloniću joj nebo" (stari hit grupe Vampiri).

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Evo kako je izgledalo snimanje i druženje s Sergejem u Love&Live studiju:

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA