Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceo Balkan je plakao dok je u X Faktoru pevao posvetu pokojnoj majci: Evo kako Maid peva 10 godina kasnije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako Maid Hećimović, glasom od "milin dolara" izvodi dva velika hita Zdravka Čolića i Dina Merlina

  • 0

Love&Live: Maid Hećimović - Ljubav je samo riječ (Zdravko Čolić Cover) (NOVO) (2023)

Love&Live: Maid Hećimović - Deset mlađa (Ostavi me danas) (Dino Merlin Cover) (NOVO) (2023)

Pre tačno 10 godina, Xfaktormanija zarazila je ceo region bivše Jugoslavije,a gotovo da nije bilo muzičkog fana koji nije imao svog favorita među pretalentovanim izvođačima poput Ilme Karahmet, Danijela Kajmakoskog, Lukijana Ivanovića...

Mnogi su nas tada ježili svojim glasovima, ali samo jedan nas je naterao da zaplačemo - Maid Hećimović... skromni i predobri momak iz Orašja čija je izvedba pesme "Kao moja mati" bila posvećena i otpevana upravo njegovoj pokojnoj majci. Otpevana kao da je Dino Merlin napisao za njega lično.

Maid je prvo izbačen iz takmičenja odlukom sudijskog žirija (Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović, Kristina Kovač), potom vraćen odlukom publike, da bi na kraju u superfinalu osvojio visoko treće mesto... ali osvojio i nešto baš vrednije - naklonost publike.

Ipak, kako publika ne odlučuje o nečijoj karijeri, a X faktor se retko nalazi na pravom mestu, upravo je Maid Hećimović neko ko će u ime Love&Live produkcije Telegraf mjuzika obeležiti 10 godina od završetka X Faktora... i to sa čak 4 pesme, pod kojih 2 ("Ljubav je samo riječ" i "10 mlađa") objavljujemo danas, a dve (Mina i Ista nam je tuga) za novogodišnje i božićne praznike.

Uživajte!

Maida Hećimovića u Love&Live studiju pratio je maestro Sayid Rezić (klavir).

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA