≫ 

Mića Teofilović povodom pola veka umetničkog rada: Još uvek snimam sa živim orkestrom (PLEJLISTA)

 ≫ 

Znalo se - Mića i na svadbi, i na vašaru, izvodi kulturno-umetnički program sa dvadesetak ljudi u narodnoj nošnji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika DervenD
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • DervenD

    21. jul 2021 | 20:33

    Mala ispravka: U predhodnom komentaru treba da stoji.Ja proklinjem sunce(a ne zoru) sto se zorom javlja,Sto me s mojom dragom,do noci rastavlja. Unapred hvala za ispravku.

  • DervenD

    21. jul 2021 | 19:21

    Duge kike pletene,pletene,Za jedinca majkinog su rodjene,Oci crne malene,malene,A kako me ne bi one zanele R:Ona,ona,nema MINI ona,Vredi mlada,tri careva grada. Dalje:Kada stane kraj mene,kraj meni,I malo se naveliko(i veliko) okrene,Tanka lepa visoka,visoka,U Srbiji najlepsa je devojka. R:Ona, ona KAKVI MILIONI,Vredi mlada,tri careva grada.Da 1965 ili 1968 sve sam lepo cuo(i prvu strofu) i razumeo.Svake godine ,donosile su po jednu najlepsu devojku u Srbiji,pa tako i jedna ,sedamdesetih,u zgradi tehn. fakulteta u B.g.du.Cini mi se, da su je svi znal.Bila je Kolubarka,iz Micinih krajeva.Da mozda nije ta ista sto:U mirisnij noci,rascvetal(n)og maja,Usne su joj vrele,oci pune sjaja,Ja proklinjem zoru,sto se zorom javlja,Sto me s mojom dragom,do noci rartavlja.I molba: Daj mi rujna zoro,ne rasipaj zrake,Noc neka jos malo,pokrije sokake,Neka zraci(petli) zoro,malo sacekaju,Neka draga spava,u mom zagrljaju.To su samo dve,od najlepsih komponovanih pesama,o najlepsoj,cednoj devojci iz Srbije i najboljem momku.S jedne strane fenomenalni Dragan Aleksic iz Mrcajevaca i Milomir Delic iz Knica(svi su mu predvidjali Safetovu ili "Safetsku" karijeru) i s druge strane Rade Stokic,cini mi se iz Pozarevca),Aca Danilovic iz Mirijeva,sa orkestrom Momcila Obrenovica,podarili su nam dve ,medju najlepsim komponovanim pesmama.Bravo za voditelja,bravo za gosta ,njegovu pedantnost .Moje iskreno priznanje i izvinjenje:mislio sam sa je Mica Teofilovic iz Vrcina.

  • blingaro

    26. decembar 2019 | 22:38

    Svaka Vam je na mestu. Živi bili i još dugo nas uveseljavali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA