≫ 

Sećanje na Savu Radusinovića (1954 - 2007): 13 godina od smrti narodnjačkog šansonjera (PLEJLISTA)

 ≫ 

Imao je manire svetskog gospodina, voleo je pesmu, znao da je donese i prenese emociju. Plenio je gospodstvom i u najzadimljenikoj kafani

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vasko De Gama
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vasko De Gama

    29. oktobar 2020 | 00:50

    Gospodin. I kad nema ceh da plati. Ostao neoženjen jer je ona htela samo druga. Nije mu bilo krivo i ne žali ni nju, ni sebe, ali takođe neće ničije sažaljenje. Jednom je čak i pozvao da izađu ali nije došla kada je zvao. Volela ga je ali njegov način života joj se nije sviđao. Valjda jer je voleo da skita a žena nikad neće skitnicu da ljubi. A i tad joj šesnaest leta beše pa se možda i uplašila. Otišla je jedne večeri dok su u daljini negde zvonila zvona. Nakon nekoliko godina, kada je stasala i postala zrelija, Savo je okrenuo telefonom i rekao: "Ako želiš da me vidiš dođi na mesto gde su posekli bagrem stari. Znaš već. Možda pomirenja više nema ali znaj da te nisam zaboravio jer sam te mnogo zavoleo. Posle tebe sam ostao tužan i sam i želim... Želim... Čekam te". Ona je ćutala i spustila slušalicu, bez glasa. Bila je jaka tog trena. Iza nje se pojavio čovek koji joj reče da je žena koju ludo voli..!

  • Marko

    28. oktobar 2020 | 21:28

    Sava je legenda i uvek si u našim srcima dok tvoje pesme postoje neka ga a deli cuvaju ka sto mi njegove pesme slušamo legendo nema vise pravaca kao sto je bilo ...

  • Boža zemunac

    28. oktobar 2020 | 13:14

    Sa gospodinom Savom sam nastupao par puta na TV u emisijama čuvenog voditelja Jasminka Stepića, inače moga kuma. Sava Radusinović je bio na prvom mestu dobar čovek i pevač. Imao je lepu boju glasa i lepe hitove. Voleo sam sve njegove pesme, a najviše "Ja sam čovek s koferom u ruci".Šteta što je otišao tako rano, jer bi sigurno postigao mnogo više i mnogo bi oplemenio našu narodnu muziku. Laka ti crna zemlja majstore i legendo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA