≫ 

Dragan Šainović Šaja: Zavet u amanet (PLEJLISTA)

 ≫ 

Sve što Šaja stvara na planu instrumentalne i vokalne muzike zasnovano je na tom suptilnom spoju tradicionalnog i modernog

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • DervenD

    28. maj 2021 | 03:41

    Kaze da je covek ucio kod v.m Dragana Aleksica,koji je zajedno sa Tomicom Miljicen na najlepsi nacin,najbolje opisao sumadiju na dugmicima,dirkama,svojim zlatnim prstima. Cik neka neko odsvira fitspil pesme "Srecan nek ti bude sine put" kao maestro Dragan Aleksic. Gledao sam finale Beogradskog sabora 2020 i vise sam nego razocaran. U izvestaju RTS-a pod naslovom "Ceda Markovic pobedio"izmedju ostalog pominje se "strucni ziri"-koji?Ranije su u strucnom ziriu bili profesori sa Muzicke akademije,pesnici,etno-muzikolozi....Bas me interesuje ko je od ovih u ziriu zavrsio Muzicku akademiju,ko je pesnik,ko je etno-muzikolog,ko je sve zavrsio bilo koji fakultet.Zasto nije bilo u ziriu maestra Lj. Pavkovica?Kad neko dobije nagradu,zasto je "poklanja",pa makar bila i u humanitarne svrhe(nagrade se nikom ne poklanjaju!).Dali se radi o nagradi za interpretaciji pok.Sabana Saulica ili pok.Sabana Bajramovica i ona se daje bas Nedeljku Bilkicu,mada je on kao interpretator izuzetan? Cestitam pobednicima,posebno Mikici Antolicu,pobedio je Jesenjina!Boban Prodanovic(Z.Minic) je stvarno imao pravi festivalski aranzman,kao i Vl.Panovic(Milena Lazarevic Popovic) i Dr. Aleksandric(Lj. Aleksanddric),ali se Aleksandricu ne moze oprostiti sto cesto govori da od Tomice Miljica nije bilo boljeg harmonikasa.Udruzenje estradnih umetnika na celu sa D.Golubovica toliko je postalo darezljivo,samo treba biti strpljiv,pa mislim da ce i Mica trofrtaljka dobiti koje priznanje,ovde ili gore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA