Maskirao se, preskočio ogradu, pa stopirao: Ivan Gavrilović otkrio kako je pobegao iz Zadruge

- Popeo sam se na ogradu visoku tri metra uz pomoć pomagala - rekao je denser

  • 10

Ivan Gavrilović nedavno je sve iznenadio kada je pobegao iz "Zadruge", a ukućani su ostali u šoku kada im je Veliki šef saopštio da će denser morati da plati kaznu od 50.000 evra.

Ivan je kao razlog zbog kojeg je pobegao iz "Zadruge" naveo zdravstvene probleme.

- Pobegao sam iz "Zadruge" zbog zdravstvenih problema. Nisam mogao da podnesem visok krvni pritisak i preskakanje srca, sa čime se suočavam od 1987. godine, a to sam prijavio i lekarima, i psiholozima, i produkciji - kaže Gavrilović i objašnjava:

- Sa 19 godina bio sam u vojsci u Paraćinu, za vreme strašnog masakra, kada su ubijeni vojnici koji su s bili mnom u kasarni. Taj strah, koji se tad rodio u meni, da ću i ja biti ubijen, ostao je u meni svih ovih godina. Te, 1987. godine dobio sam aritmiju, a usled stresa povremeno imam i hipertenziju, zbog čega pijem lekove već više od 30 godina.

Ivan Gavrilović Ivan Gavrilović, Foto: Nikola Tomić

Gavrilović kaže da je teško podnosio pritisak i da je osetio da mu srce preskače, zbog čega je dobio i napad panike, te im je, navodno, tražio terapiju, koju, kako kaže, nije dobio na vreme.

- Oni su tamo u gužvi i haosu, a ja razumem da nas je puno i da svako nešto traži, ali bi pacijenti s konkretnim zdravstvenim problemom trebalo da imaju prednost u odnosu na sve druge učesnike. Dešavalo se da po tri-četiri dana ne dobijem lek - kaže on. Zbog toga je i rešio da pobegne.

- Preskočio sam zid u ekonomskom dvorištu, delu u kojem su životinje. Popeo sam se na ogradu visoku tri metra uz pomoć pomagala. Maskirao sam se, stavio sam kačket, prebacio sam duksericu preko leđa i trčao sam preko njiva. Dokopao sam se do auto-puta, a onda sam stopirao i čovek koji je vozio "audi A6" zaustavio se, prepoznao me je i rekao mi: "Upadaj!". Tako sam pobegao iz te ludare - kaže pomalo šaljivo, pomalo ozbiljno Gavrilović.

Ivan Gavrilović, Zadruga 3 Ivan Gavrilović, Printskrin: TV Pink

Celi dan proveo je po bolnicama i na pregledima, te kaže da poseduje svu medicinsku dokumentaciju koju će priložiti ukoliko dođe do suda.

- Čuo sam da je Veliki Šef rekao da će zahtevati da im isplatim 50.000 evra, ali mislim da od toga nema ništa. Sumnjam da će doći do suda i tužbe, ali ako dođe, braniću se. Iskreno se nadam da ćemo se nagoditi, da ću možda ući ponovo, ali pod nešto drugačijim uslovima... Ne znam, videćemo - kaže Ivan Gavrilović.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ferrari 909

    20. septembar 2019 | 13:25

    Ja sam mislio da si trčao 200 na sat do Beograda a ti stopirao 🤣🤣🤣

  • mixeta

    20. septembar 2019 | 12:10

    Ja zaista ne znam koga uopšte zanima ovaj lik.........antipatičan je, totalni luzer, krajnje nebitan....sramota je da on zauzima mesto u bilo kojim sredstvima javnog informisanja...

  • Cica S

    20. septembar 2019 | 14:05

    Mislim da niko taj dug ne placa, vec se ponovo vracaju da " prebiju " dug, po nekoliko puta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA