"Omalovažavala ga je pred ljudima": Nakon raskida Jelene Krunić i Filipa, oglasila se njegova majka

- To je razlog raskida, tako je bilo i sa prethodnim devojkama, on ih upozori, a ako se nastavi, on raskida - rekla je Filipova majka

  • 5

Prošle noći došlo je do prvog raskida u "Zadruzi", Jelena Krunić i Filip Reljić nakon skoro tri nedelje veze rešili su da stave tačku na svoju ljubavnu priču jer više ne odgovaraju jedno drugom.

Jelena je jecala i ridala na sav glas jer ju je Reljić ostavio, a kada je video kako je raskid Krunićki teško pao, i Filip je počeo da plače.

Jelena i Filip Filip i Jelena, Printskrin: TV Pink

Nakon ovoga oglasila se i Filipova majka Indira Reljić i priznala da je raskid nije mnogo iznenadio.

- Ja ništa nisam očekivala, ja nisam očekivala ni da će on tako brzo da uđe u vezu sa bilo kim. Iskreno da vam kažem, nije me preterano iznenadilo što je raskinuo. Mogla sam da pretpostavim da ta veza neće dugo opstati, zato što oni karakterno nisu jedno za drugo. Oni kao par ne odgovaraju jedno drugom - rekla je Indira i dodala:

- On se sa njom nije ni predstavljao. Više ju je pustio da ona bije svoje bitke. Meni je bilo teško kad sam ih videla kako im je loše, njoj je bilo loše, a on je bio u šoku. Filip je doživeo scenu koju nikad u životu nije doživeo i osećao je grižu savesti, on je izuzetno emotivan i osetljiv je na žene, jer je odrastao uz mene i uz Saru, jako je brižljiv, takav je bio i prema svojim bivšim devojkama. Ja znam koje stvari njemu smetaju, zato sam bila i iznenađena kad je ušao sa njom u vezu, jer znam kakav tip devojaka on voli.

Mama Sara Reljić, Indira Reljić Indira Reljić, Printskrin: TV Pink

Iako su Filip i Jelena naveli da je razlog njihovog raskida to što ne odgovaraju jedno drugom, Indira nije bila saglasna sa tim, pa nam je otkrila šta je pravi uzrok kraha ove rijaliti ljubavi.

- Ja sam sigurna da je konkretan razlog njihovog raskida to što je ona njega pred ljudima omalovažavala. Mi u našoj porodici nismo naučili da tako razgovaramo, niti da govorimo "Marš", niti da koristimo izraze tipa "Od*ebi". Pokušavamo svi da poštujemo jedni druge. On je izuzetno pažljiv, nije hteo juče da komentariše nju za stolom, već je pričao u rehabu, da se ona ne bi osećala manje vrednom. On ne može da bude sa takvom devojkom koja mu kaže: "Hajde marš, tebe boli ono". To je razlog raskida, tako je bilo i sa prethodnim devojkama, on ih upozori, a ako se nastavi, on raskida. On traži kulturne, fine i normalne odnose - istakla je Indira.

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joker

    23. septembar 2019 | 07:13

    Pa kad traži normalne devojke što je ušao u Zadrugu? Tamo ih uopšte nema.

  • Jelica

    23. septembar 2019 | 10:08

    Svaka cast Indira na vaspitanju svoje dece.U rijalitiju su pptrebna i kulturna deca kako bi dali primer omladini LUNA je pokazala sve najgore pa je vreme da neko pokaze kulturu

  • ???

    23. septembar 2019 | 00:03

    Svaka ti cast, prava majka koja gura decu zarad para u ovaj propast!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA