"Ona je prošla sito i rešeto": Sara Reljić žestoko oplela po Krunićki nakon raskida sa njenim bratom

- Mislim da je Filip stvarno jak psihički zato što, da je neko drugi na njegovom mestu, verovatno bi "skočio" na nju - kaže Sara

  • 4

Ljubavna veza koja je šokirala domaću javnost desila se pred kamerama "Zadruge 3" i to između Filipa Reljića i Jelene Krunić, samo nekoliko dana pošto je rijaliti počeo. Ovo je iznenadilo i njihove bližnje, ali veza, kako su mnogi i prognozirali, nije potrajala, pa su Jelena i Filip sada na ratnoj nozi.

Njih dvoje ne prestaju da se prepucavaju već danima, a Jelena mu je tokom proteklih dana uništila sve radove koje je nacrtao, ispolivala ga je vodom i psovala pred svima.

Ovu situaciju između njenog brata i Jelene prokomentarisala je i Sara Reljić i osula paljbu po Krunićevoj.

Sara Reljić Sara Reljić, Foto: A. Nalbantjan

- Mislim da je Filip stvarno jak psihički zato što, da je neko drugi na njegovom mestu, verovatno bi "skočio" na nju - kaže Sara.

- Što se Jelene tiče, mislim da se ponaša kao da nije bas "na mestu", jer smatram da joj on ništa nije uradio, nije je vređao, nije je omalovažavao, a kamoli naškodio joj na bilo koji način da bi se tako ponašala - nastavila je Reljićeva.

- Ne mogu da procenim da li ona jednostavno hoće da pravi priču oko sebe ili je stvarno to toliko pogodilo. Da je naivna nije, zato što je prošla kroz sito i rešeto za ove svoje 33 godine i mislim da pokušava da glumi da se izdešavalo više nego što zapravo jeste. Generalno sam ja sa Jelenom uvek bila u korektnim odnosima i mislim da će, kad se malo "smiri", ona i Filip biti u korektnim odnosima, jer ona nije toliko loša osoba kakvom se predstavlja - rekla je bivša zadrugarka.

Filip Reljić, Jelena Krunić Filip Reljić i Jelena Krunić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Što se Filipa tiče, drago mi je i volim da ga vidim sa "ekipom iz rehaba", totalno su mi super i spontani, drugačiji od svih u ove prethodne dve sezone i drago mi je da nekako uz njih kroz sve to prolazi na neki pozitivan način, kroz šalu. Ne prave skandale i ne prave od muve slona već su gotivci - završila je Sara.

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    26. septembar 2019 | 23:20

    Znate samo sto meni nije jasno - kako iko ko ima oci, ko vidi, moze da dodirne ovu ? Kako mu nije gadno da takne ovakvu spodobu ? Ovo ne lici ni nasta... ona je toliko ruzna da ovo nije normalno...

  • Ikica

    26. septembar 2019 | 14:01

    Dokle vise ova nn osoba?

  • Mima

    26. septembar 2019 | 18:56

    Ova ce pa da nesto kaze Nepismena i nerecita a kada je jurila ozenjenog Janjusa i pisala mu ljubavna pisma ,po zadruzi a i ostalo... Bolje bi joj bili da se sakrije u misiju rupu i onako. je sva mutava . Nazad u rupu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA