Ipak je bio udarac pesnicom: Posle 12 sati doneta odluka da je diskvalifikovan iz Zadruge!

Nakon detaljnog pregleda snimka, doneta je odluka da bude izbačen iz rijalitija

  • 6

Nakon što je Dražen Bakić nasrnuo na Marka Đedovića tokom emisije "Pitanja gledalaca", Veliki šef poslao je zadrugarima pismo koje je pročitao ovonedeljni vođa Bane Čolak.

U pismu je saopšteno da je Dražen momentalno diskvalifikovan nakon što je ustanovljeno da je ipak udario Marka, iako je Vladimir Tomović predvideo situaciju i stigao odmah, te tako sprečio veći incident.

- Nakon detaljno pregledanog snimka u kojem su akteri Dražen i Marko, doneli smo zvaničnu odluku da zbog udarca Dražen bude odmah diskvalifikovan - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Dražen Bakić, Zadruga 3, Karantin Dražen Bakić/Foto: Nikola Tomić

Dražen se u tom momentu nalazio u zatvoru, gde je proveo noć, odakle ga je izvelo obezbeđenje i ispratilo iz Zadruge.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    27. septembar 2019 | 14:40

    A miksi nista

  • Pop

    27. septembar 2019 | 16:43

    Ne pdržavam nasilje , ovo nije za objavu dragi Telegrafe 1992 g na sinov rođendan , (rat je bio).Dolazim u kuću tj , prnudni smjaštaj.Dolazim sa položaja sa kumom , nalazim moju bivšu suprugu sa drugim u krevetu.Rat je naoružan sam , švalera sam pustio kući.Dragu suprugu nisam ni prstom pipnuo.Nije me zabolila prevara nego što sam ih našao u dječioj sobi.Da ne duljim posle mjesec dana sam se pokupio i otišao.Kratko vrjeme su djeca dolazila , kraj rata ja kokuz , čekam posao mama puna para .Dvadesetog ovog mjeseca na sinov rođendan je bilo punih 17 godina kako djecu nisam : čuo, sreo u putu a kamoli vidio.Napomena ni bivšu ni djecu nikada nisam udario.Ovo nije ni patetika ni socijala ovo vam moj tužni rijaliti šou .Živmo u istom naselju.Gotovo.

  • Pop

    27. septembar 2019 | 16:18

    Đaba pišem , čista diskvalikifacija, šta je sa Miljnom .Tvrdi da je glavna i da joj niko ništa ne može.Gledao sve zadruge toliko tuča , bilo je i krvi u švenja . Kaznit ćemo Mikija seljaka iz Kzpinova za nauk svima .Zemljo otvori se.Pozdrav Greška gore uzbrdo Miljanom.Slovo i gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA