• 11

Zavela kuma svog očuha, pa mu rasturila porodicu? Isplivali novi detalji iz života Ive Grgurić

- Taj Šarić, recimo, kupio joj je "SLK mercedes", pare mu je trošila kao luda, otvorio joj je dva kozmetička salona, a ona je ukanalila čoveka - kaže izvor

  • 11

Učesnica "Zadruge" Iva Grgurić sve je šokirala kada je iznela detalje o svom privatnom životu i tvrdnje da je bila zarobljenica 40 godina starijeg hrvatskog biznismena.

Međutim, u javnost su isplivale nove informacije, a tiču se njene navodne romanse sa oženjenim kumom svog očuha.

- To je bio skandal. Porodica ju je izbacila iz kuće, a majka je htela da je se odrekne zbog toga. Svi u familiji su ispirali usta njom i zgražavali se kako je zavela kuma svog očuha. Obrukala je celu porodicu jer je razorila dom tom čoveku, koji je toliko blizak njenoj porodici. Svi su bili u šoku šta je uradila. Neko je ostao bez porodice zbog jedne balavice. Zamislite tu bruku i sramotu koje su dugo prepričavale i njene drugarice i komšije, ali Iva nije marila. Evo, nekoliko godina kasnije ušla je u "Zadrugu" da bi sebi digla cenu. Strašno - počinje priču sagovornik, inače prijatelj porodice Grgurić.

Iva Grgurić, Zadruga sistematski

Iva Grgurić, Foto: Nikola Tomić

On tvrdi da je Iva još kao dete pokazivala čudno ponašanje.

- Ta devojka je ozbiljan manipulator. Verujte da ni vi kao novinari niste upoznali ženu koja bolje koristi onu staru izreku "Napad je najbolja odbrana". Ko god je imao nešto kompromitujuće protiv nje, za šta bi mogao javno da je napadne u "Zadruzi", ona bi ga unapred ispljuvala. Taj Šarić, recimo, kupio joj je "SLK mercedes", pare mu je trošila kao luda, otvorio joj je dva kozmetička salona, a ona je ukanalila čoveka. Inače, ona je još kao dete od 17 godina počela da se interesuje za imućne muškarce - zaključuje izvor.

(Telegraf.rs/Kurir)

Komentari

  • Aaa

    Razorila mu dom...pa je libto samo njena krivica...oboje krs i lom kao i trenutna tv situacija u Srbiji...puci cemo kao balon!!!

  • Lol

    Jadan biznismen,zavela ga klinka,on nije mogao da se odbrani.Osladila mu se piletina. Oboje su fuj.

  • xxx

    Sve je ovo za zatvor,u nJajmanju ruku za kazneno popravni.A ne na tv,sramota

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima