• 3

Ostali učesnici će biti u šoku kada ih vide: Zadruga bogatija za dva nova takmičara

U pitanju su nekadašnji učesnici ovog rijalitija

  • 3

Nakon izbacivanja Veska Đukića, u Zadrugu stižu dva nova takmičara, sa bogatim rijaliti iskustvom. To su Lazar Čolić Zola i Jovana Tomić Matora.

Zolin ponovni ulazak u Zadrugu izazvaće dosta pažnje, budući da fanovi žele da znaju da li će se on pomiriti na kraju sa Miljanom Kulić, s kojom čeka dete.

Miljana i Zola

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola Printskrin: TV Pink

Kako li će Miljana reagovati na Zolin ulazak, ostaje da se vidi. Matora takođe postaje ravnopravna učesnica Zadruge i sigurno će svojim temperamentom usijati atmosferu u rijalitiju.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • 😋😋😋

    Stigao i Matori,ništa bez njega 🤣

  • Baš

    Evo baš smo u šoku što Matora ulazi. Pa ona je bukvalno postala inventar u realitijima baš poput Miće, Saške, Bore, Baneta, Mine.... Njima je svima to postalo zanimanje, provedu 10 meseci tamo, imaju besplatan smeštaj, hranu, režije i još im uz to na račun ležu pare o kojima bi normalnim i poštrnim radom mogli samo sanjati. Onda preko leta imaju pauzu od 2-3 meseca, nešto kao godišnji i onda opet jovo nanovo. Već se zna da i Sanja baš kao i prošle godine ulazi u decembru. Taman dok ova pokrene neku priču, pa će se ko i dve prve sezone klati, svadjati, prekidati 100 puta. Ne znam kome je više interesantno gledati tu njihovu fejk vezu. O tome koliko se vole govori i činjenica da je Sanjica sinoć partijala na rođendanu jedne Sandre Subotić koju očima nije mogla da gleda u Zadruzi dok je Matora ulazila u reality, ni ispratila je nije. Već jedva dočekala da je skine s grbače

  • Max

    Jaoooo 🤦🏻‍♂️ matora pa onda ona njena lazljivica Sanja.. umete vi da prostpr date nekom novom?! Ili stalno vukljate ove vec vidjene!! KATASTROFA!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima