• 10

"Ne bih imao srca da ostavim to dete": Zola o Miljaninom zahtevu da joj da 85 odsto od svog honorara

- To je dete koje zaslužuje 100%, ali da mene ucenjuje ugovorom nekim, to je besmisleno - rekao je Čolić

  • 10

Zadrugari su odgovarali na pitanja novinara, a jedno je postavljeno Miljani Kulić. Predstavnike sedme sile je zanimalo to zašto Zola ne želi da da deo svog honorara za dete.

- On to smatra ucenom i ponižavanjem. Htela sam samo da imam neku sigurnost, jer ko se jednom opeče, svega se plaši. To sam tražila zarad sigurnosti i zbog toga što sam mnogo propatila. Htela sam da osetim tu sigurnost da je u rijaliti ušao zbog mene i deteta, a ne zbog ličnog interesa - rekla je Miljana, a onda se nadovezao Zola.

- Kada sam se pojavio na vratima, njena druga rečenica je bila 85% za to dete. Onda smo poveli dug razgovor kada me je ucenila i rekla kako neće roditi dete ako joj ja ne dam 85% honorara. To je njen inat da bi ona proverila neke moje emocije, da li ja želim dete, kao da sam ja došao da to dete kupim. Ja ne bih imao srca da ostavim to dete. Ja sam odrastao bez oca. Ja sam prvi put video oca posle 12 godina, video sam ga svega 10 puta, kada su me pitali kako se zove, ja sam se pogubio, pa sam okretao glavu i ona na sve to traži 85% od honorara. To je dete koje zaslužuje 100%, ali da mene ucenjuje ugovorom nekim, to je besmisleno. To nije nikakva garancija. Ja znam kroz šta je sve ona prošla, ali to što ona traži od mene, to nije nikakva garancija. Mi treba da živimo i posle toga, da obezbedimo stambeno pitanje, a ne da brinemo o tih 85% o kojima ona non-stop priča - rekao je Zola.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Milan

    Sto bi davao pare kad moze da joj uzme dete na osnovu neuracunjivosti?

  • Duda

    Sve mlade devojke da posalju svoje momke na poligraf .... kakva budaletina.. !!

  • Zmaj

    Miljana ostala trudnaa letos u avanturama. Čim je saznala za trudnoću otrčala u Derventu da trudnoću "prebaci" na Zolu. A on naivan ne zna da izračuna da početak trudnoće i njihov odnos u Derventi nisu ni slični. Postoji razlika od mesec dana koja će se kasnije otkriti.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima