"Ne bih imao srca da ostavim to dete": Zola o Miljaninom zahtevu da joj da 85 odsto od svog honorara

- To je dete koje zaslužuje 100%, ali da mene ucenjuje ugovorom nekim, to je besmisleno - rekao je Čolić

  • 10

Zadrugari su odgovarali na pitanja novinara, a jedno je postavljeno Miljani Kulić. Predstavnike sedme sile je zanimalo to zašto Zola ne želi da da deo svog honorara za dete.

- On to smatra ucenom i ponižavanjem. Htela sam samo da imam neku sigurnost, jer ko se jednom opeče, svega se plaši. To sam tražila zarad sigurnosti i zbog toga što sam mnogo propatila. Htela sam da osetim tu sigurnost da je u rijaliti ušao zbog mene i deteta, a ne zbog ličnog interesa - rekla je Miljana, a onda se nadovezao Zola.

- Kada sam se pojavio na vratima, njena druga rečenica je bila 85% za to dete. Onda smo poveli dug razgovor kada me je ucenila i rekla kako neće roditi dete ako joj ja ne dam 85% honorara. To je njen inat da bi ona proverila neke moje emocije, da li ja želim dete, kao da sam ja došao da to dete kupim. Ja ne bih imao srca da ostavim to dete. Ja sam odrastao bez oca. Ja sam prvi put video oca posle 12 godina, video sam ga svega 10 puta, kada su me pitali kako se zove, ja sam se pogubio, pa sam okretao glavu i ona na sve to traži 85% od honorara. To je dete koje zaslužuje 100%, ali da mene ucenjuje ugovorom nekim, to je besmisleno. To nije nikakva garancija. Ja znam kroz šta je sve ona prošla, ali to što ona traži od mene, to nije nikakva garancija. Mi treba da živimo i posle toga, da obezbedimo stambeno pitanje, a ne da brinemo o tih 85% o kojima ona non-stop priča - rekao je Zola.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LP

    7. oktobar 2019 | 09:47

    Teraj to momce od sebe. Neka nadje i dovede oca deteta tu. Ne budi blesav. Vrati se ti sine kuci. Pronadji posao i ne misli o Kulicima. Smestice ti oni jos kojesta.

  • Cica S

    7. oktobar 2019 | 09:55

    Mora Zola na poligraf, al ako prodje Marijin poligraf, mozda i pretekne..Komedija..😀😀

  • ☺☺☺☺

    7. oktobar 2019 | 09:55

    Colicu tebi svaka cast.bezi od te kulicke.ona je do dna..za nju nema reci koliko je ta osoba pokvarena....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA