• 26

Sa Miljanom iz koristi, ne želi dete sa njom, ne vidi budućnost... Poligraf koji je raskrinkao Zolu

Zola je u poligrafu odgovarao na pitanja koja su mu postavljena od strane Miljane Kulić sa kojom čeka dete

  • 26

Večeras se pred zadrugarima i voditeljem Darkom Tanasijevićem Lazar Čolić Zola našao na poligrafu u emisiji "Trenutak istine sa Zolom", sa pitanjima koja su mu postavljena od strane Miljane Kulić.

Ni Miljana ni njena majka Marija Kulić nisu očigledno bile spremne na golu istinu, kao ni Zola. Zadrugari su bili nemi, a već na samom početku ispostavilo se da neće biti dobro, budući da je Zola pao u samom startu.

1. pitanje

- Da li se ti zoveš Lazar Čolić?

- Da.

2. pitanje

- Da li si dobio instrukcije u ovom rijalitiju i od koga?

- Da, dobio sam instrukcije za igru od svoje majke i od svog najboljeg prijatelja Bobana kako treba da se ponašam u određenim situacijama, i kako ne treba da dam na sebe kao u prošloj sezoni - odgovorio je Zola.

Ispostavilo se da je odgovor LAŽAN.

3. pitanje

- Da li bi ponovo pravio dete sa Miljanom?

- Da - rekao je Zola, ali i ovaj odgovor je bio LAŽAN, zbog čega je Miljana pretrnula.

Miljana Zola, poligraf

Miljana, Zola i Marija/Printskrin: TV Pink

Nastala je svađa za stolom, Zola je govorio kako je pogrešno shvatio pitanje, a potom su se umešali i ostali zadrugari.

- Ne nalazim opravdanje za njega, ali s obzirom da smo bili napolju, mi stvarno nismo planirali dete - rekla je Miljana kasnije, a Marija je dobacila kako Zola ne bi ni želeo da ima dete sa Miljanom.

4. pitanje

- Da li si sa Miljanom iz novčane koristi?

- Ne.

Ispostavilo se da je odgovor LAŽAN. Miljana je bez reči ustala besno sa stola i sela na drugi kraj prostorije, a nakon toga je počela da plače i nije mogla da se smiri.

5. pitanje

- Da li vidiš budućnost s Miljanom, s obzirom na to da si video i njene mane?

- Da.

I ovaj Zolin odgovor je bio LAŽAN, a Miljana se vidno uznemirila. Nije se osećala dobro, pa je izašla da popije lek, a Vladimir joj je pomogao da ode do sobe.

6. pitanje

- Izjasnio si se da nećeš da živiš sa Miljanom u Nišu. Da li je to zbog toga da Miljanini roditelji ne bi imali uvid u trošenje novca?

- Ne.

Odgovor je bio ISTINIT.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Lina

    Meni je Miljana u prvim rijalitima bila jako draga osoba jer je bila cvaknuta do daske i non stop sam mogla da joj se smejem....sad mi je vise postalo odvratnoo da jedna majka moze da dozvoli sebi da sjedi tu za stolom i da razglaba na 300nacina i da se svadja sa nebitnim ljudima nego da provodi vrijeme sa svojim detetom...svasta se naziva majkom..

  • Kuki

    Zola sa Miljanom iz koristi. Miljana sa Zolom iz koristi. Svi su u Zadruzi iz koristi. Nisu besplatno. Pitanja za poligraf je trebalo prilagoditi poligrafu a ne samo čitati Miljanine složene i dvosmislene rečenice u obliku pitanja. Na poligrafu treba postavljati jednostavna, raščlanjena i jasna pitanja.

  • Kuki

    Miljana menjala letos muskarce. Ostala trudna pa otrčala kod Zole da se pomire i da mu "zalepi" očinstvo.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima