Lepa Lukić pobegla iz Parova: Otkrivamo da li se pevačica vraća u rijaliti

Lepa nije mogla da trpi Milijeve uvrede, pa je odlučila da napusti rijaliti

  • 2

Pevačica Lepa Lukić (79) svojevoljno je jutros napustila rijaliti "Parovi", jer navodno, više nije želela da trpi provokacije rijaliti učesnika Milutina Radosavljevića Milija.

Pevačica je bila u sukobu sa Milijem koji je nije štedeo, već ju je konstantno prozivao i napadao. Njihov sukob datira još iz prethodne sezone rijalitija kada je Radosavljević rekao da je Lepa abortirala, te da zbog toga kasnije nije mogla da ima decu.

Pevačia je dobila nagradu jer je najbolje odradila zadatak hodanja unazad, pa je nagradni "izlazak" iz vile iskoristila da napusti rijaliti.

- Tačno je da je Lepa napustila rijaliti. Juče je dobila nagradu za najbolje obavljen zadatak, od Merlin... Izašla je jutos u grad i nije se vratila. Sutra se očekuje njen povratak - rekao je dobro obavešten izvor.

Koncert Snežane Đurišić Lepa Lukić, Foto: Nikola Tomić

Inače, Lukićeva se neće vratiti u rijaliti, ali će večeras biti gost emisije "Upoznajte parove" u kojoj će objasniti šta se zapravo desilo.

Video: Lepa Lukić u problemu: Nemam ni 20 evra u džepu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🦉

    11. oktobar 2019 | 08:43

    Ima nacionalnu penziju

  • Sajla

    14. oktobar 2019 | 11:05

    Ne mogu da je razumem da se u 80. godini eksponira po rijaliti programima. Dakle, ljudi kad ostaraju gube kompas. Idi ženo uživaj u životu i ne kukumavči. Sama si kreator svoje sudbine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA