"Dovoljno si batina dobila, ali šišaće te još!" Ivu i Taru razdvajali i Tomović i obezbeđenje!

Njih dve su započele svađu u spavaćoj sobi, a potom nastavile u garderoberu

  • 1

Tara Simov i Iva Grgurić posvađale su se u spavaćoj sobi, a sukob je rezultirao time što je obezbeđenje moralo da reaguje da ne bi došlo do fizičkog okršaja.

Tomović je pre toga bio sa Minom Vrbaški u dnevnoj sobi gde su bili prisni, smeškali se i zezali, a kasnije je ostavio Minu i otišao u spavaću sobu kako bi video šta se dešava.

Njih dve su jedna drugu provocirale i gurale, a Tomović je stao između njih kako bi ih razdvojilo.

- Iz usta ti smrdi, prljavice. Sekret ostavljaš po kući. Metar od mene! Ajmo, metar od mene! - govorila je Iva Tari, koja je nastavila da je provocira i u garderoberu.

Tara Simov, Iva Grgurić Obezbeđenje je tu dok se Tara i Iva provociraju u garderoberu/Printskrin: TV Pink

Zatim je došlo obezbeđenje i razdvojilo ih, ali one nisu prestajale da izgovaraju jedna drugoj ružne reči i provociraju se međusobno.

- Neću da govorim o prostitutkama... - rekla je Tara.

- Da te odvalim, ne bi se snašla. Ali neću, jer neću da me diskvalifikuju. Dovoljno si ti batina dobila, ali šišaće te još! Videćeš kako će te šišati kad izađeš! Opet će ti glavu gurati u zemlju, narkomanko mala. Videćeš. Smrdiš! Nevaspitana balavice od 19 godina - govorila je Iva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DUSAN SILNI

    15. oktobar 2019 | 19:26

    Ivu samo napadaju jer je jedan od favorita i to se zna, i druge devojke priznale sta su bile pa niko ne napada. Nije realno i stavite noj komentar jer nikada ga nestavljate. Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA