"Tugovanje za sinom je doprinelo mom zdravstvenom stanju": Zokiju Šumadincu ugrađen pejsmejker

- Ustanovljeno je da je sve krenulo prvi put kad mi se slošilo, tada im je nešto promaklo - kaže Zoki

  • 3

Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, otkrio je da se oporavlja nakon uspešne operacije u bolnici za kardiovaskularne bolesti na Dedinju, kada mu je pre desetak dana ugrađen pejsmejker.

- Nije loše, oporavljam se. Osećam se onako kako i treba nakon takve vreste intervencije. Imao sam zahvat gde su mi ugradili pejsmejker - kaže Zoki za Telegraf JETSET.

Šumadincu se dva puta slošilo u Zadruzi i nakon detaljnih analiza, šoumen je hitno operisan.

- Ustanovljeno je da je sve krenulo prvi put kad mi se slošilo, tada im je nešto promaklo. Kad sam drugi put otišao na Dedinje oni odradili neke dodatne analize - objašnjava Zoki.

Zoran Zoki Šumadinac, Amidži šou Zoran Zoki Šumadinac, Foto: A. Nalbantjan

Kako je u rijalitiju teško podneo razdvojenost od sina, Šumadinac nam je priznao, da je "tugovanje doprinelo" njegovom zdravstvenom stanju.

- Nemam problem da zaplačem ukoliko to zaista osećam. Jedino plačem zbog sina, to se moglo i videti. Žao mi je što je narod to video i što je moje dete to videlo. Ako osećam da sam srećan, to ću pokazati, ako sam tužan, isto ću pokazati.. .znači ne glumim i ne želim to. Imam godinama problem sa srcem, ali mislim da je ipak, da kažem tako, to neko tugovanje malo doprinelo, jer bi verovatno bi do te intervencije došlo kasnije. Ovom prilikom se zahvaljujem profesorima i hirurzima na Dedinju, produkciji koja me je podržala, kao i zadrugarima i mojim fanovima  - zaključio je Zoki koji će se u rijaliti vratiti čim mu lekari to odobre.

Video: Zoki Šumadinac: Biram Kiju pre nego Lunu, previsoka je

(M.P. D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA