"E, ovo je već prestrašno!" Samo dan posle abortusa Miljana imala seks sa Zolom

Miljana i Zola su se opet prepustili strastima, uprkos svim zabranama lekara da ima odnose

  • 55

Nakon abortusa koji je izvršen 25. oktobra Miljana Kulić se vratila u "Zadrugu", gde je pojedinim ukućanima odmah rekla da su joj lekari strogo zabranili seksualne odnose, bar u naredne dve nedelje.

Međutim, Miljana je sinoć, u subotu 26. oktobra, odmah nakon ulaska novih takmičara Marijane Zonjić i Ermine Pašović, otišla u rehabilitaciju sa Zolom. Oni su se ispod jorgana prepustili strastima, a cela prostorija je odzvanjala od njihovih uzdisaja.

Miljana se nakon odnosa čak pohvalila zadrugarkama, koje su odmah počele da je kritikuju.

- Ja ne mogu da verujem šta si uradila! Vidi, sva se tresem, a ti se smeješ! Imaš otvorenu ranu, možeš da navučeš neku infekciju. Nisi smela najmanje mesec dana! - kritikovala ju je Natalija.

- Neću valjda da dobijem sepsu? - pitala je Miljana.

Inače, komentari na društvenim mrežama su više nego negativni na Miljaninu odluku da ima seks, a neko je napisao i da je ovo, već, prestrašno.

Suvišno je i nagađati kako će Miljanina majka Marija reagovati kad bude saznala da joj je ćerka, 24 časa posle kiretaže, imala odnose.

Zadrugarke kritikuju Miljanu, jer je imala odnose sa Zolom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    27. oktobar 2019 | 19:07

    Ludacha nukad nije ni bila trudna. Izgleda bez kite ne moze

  • Sandale

    27. oktobar 2019 | 19:14

    Sad vec sumnjam i da je mali Zeljko njen sin. Tolika kolicina lazi,ne bih joj verovala ni da kaze ovo je mesec oktobar .

  • Pop

    27. oktobar 2019 | 10:31

    Dosta više , teško Mariji 6 godina po rjlitijima .Marija i Suniša nisu trebali dozvoliti.Gvrc Milojka sada je i Mrija rijaliti igrač.Kulići su u ofsajdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA