• 55

"E, ovo je već prestrašno!" Samo dan posle abortusa Miljana imala seks sa Zolom

Miljana i Zola su se opet prepustili strastima, uprkos svim zabranama lekara da ima odnose

  • 55

Nakon abortusa koji je izvršen 25. oktobra Miljana Kulić se vratila u "Zadrugu", gde je pojedinim ukućanima odmah rekla da su joj lekari strogo zabranili seksualne odnose, bar u naredne dve nedelje.

Međutim, Miljana je sinoć, u subotu 26. oktobra, odmah nakon ulaska novih takmičara Marijane Zonjić i Ermine Pašović, otišla u rehabilitaciju sa Zolom. Oni su se ispod jorgana prepustili strastima, a cela prostorija je odzvanjala od njihovih uzdisaja.

Miljana se nakon odnosa čak pohvalila zadrugarkama, koje su odmah počele da je kritikuju.

- Ja ne mogu da verujem šta si uradila! Vidi, sva se tresem, a ti se smeješ! Imaš otvorenu ranu, možeš da navučeš neku infekciju. Nisi smela najmanje mesec dana! - kritikovala ju je Natalija.

- Neću valjda da dobijem sepsu? - pitala je Miljana.

Inače, komentari na društvenim mrežama su više nego negativni na Miljaninu odluku da ima seks, a neko je napisao i da je ovo, već, prestrašno.

Suvišno je i nagađati kako će Miljanina majka Marija reagovati kad bude saznala da joj je ćerka, 24 časa posle kiretaže, imala odnose.

Zadrugarke kritikuju Miljanu, jer je imala odnose sa Zolom:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Aca

    Ako je ona imala abortus onda sam i JA!

  • Katja

    Nii brige ni pameti...

  • Sandale

    Sad vec sumnjam i da je mali Zeljko njen sin. Tolika kolicina lazi,ne bih joj verovala ni da kaze ovo je mesec oktobar .

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima