Večera na doku, zagrljeni u krevetu... Evo kako su Iva i Stefan proveli prvi dan zvanične veze

Stefan i Iva ne kriju zaljubljene poglede i trude se da jedno drugom ulepšaju svaki momenat u Zadruzi

  • 5

Stefan Karić i Iva Grgurić sinoć su zvanično započeli ljubavnu romansu, nakon što su od početka rijalitija, mesecima unazad, prštale varnice između njih koje su bezuspešno pokušavali da sakriju.

Iva je odlučila da preduzme prvi korak, pa je Stefanu pripremila romantičnu večeru na doku. Karić je bio oduševljen njenim gestom, pa je uz večeru i romantičnu atmosferu pao i prvi poljubac.

Iva nije skidala osmeh sa lica, a zadrugari su prišli da čestaju novom ljubavnom paru. Stefan je kasnije tokom večeri priznao da ga je Grgurićeva kupila svojim romantičnim postupkom.

Iva Grgurić, Stefan Karić Prvi poljubac Stefana i Ive, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Grgurićeva je legla u Karićevo naručje, vidno srećna sa blagim osmehom na licu. Zaspali su zagrljeni, a Iva se našalila da je to bila njihova prva bračna noć.

Iva Grgurić, Stefan Karić Stefan i Iva spavaju zagrljeni, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Stefan i Iva više ne kriju svoje emocije i privlačnost, pa je tokom dana ona legla pored njega, dok ju je on mazio, a onda i ruku spustio na zadnjicu atraktivne plavuše.

Iva Grgurić, Stefan Karić Stefan pipka Ivu za zadnjicu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Podsećamo, Stefanov otac Osman Karić nedavno nam je otkrio da misli da se njegovom sinu sviđa Iva.

- Mislim da mu se Iva sviđa. Sad, kako će biti, nemam pojma. On nije otišao tamo da traži ženu, kad je do sada nije našao, napolju, neće je ni tamo naći. Lično mislim da je to za rijaliti dobra priča i da te priče prolaze u rijalitiju, a šta bi bilo kasnije, da li bi ostali zajedno ili ne bi, to je na njima. Ne bih se mešao - rekao je svojevremeno Osman za Telegraf JETSET.

Romantičnu večeru, prvi poljubac, kao i kako su Stefan i Iva proveli noć, pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvoncica

    29. oktobar 2019 | 19:55

    Kako tata kaže

  • my opinion

    30. oktobar 2019 | 11:12

    Ma jesu oni slatki sve to stoji, ali meni cela ta priča deluje tako isforsirano, pogotovo sa njegove strane. Bukvalno kao da je čekao odobrenje oca i informacije spolja kako se kao par kotiraju u narodu, i kad je uvideo da priča itekako prolazi setio se da bi joj mogao dat šansu. A prije toga je jedno milion puta ohakao sa drugarom Tomovićem, ismejavao, čak i za stolom ponižavao. A i ona opet, od toliko momaka za oko joj zapeo baš taj Karić, za kojeg je i sama rekla da ga prati na instagramu. Cura možda nema lošu dušu, vidi se da je po prirodi veseljak i da je dosta spontana, ali da joj je itekako stalo da baš s Karićem zavrti neku priču jeste. O tome koliko se i sama produkcija trudila da ih napokon spoji da ne pričam. Pa kome su to dali onako debilan tajni zadatak a za nagradu ni manje ni više nego ostrvo i ručak uz vino i pesme?! I dalje tvrdim da je samo u Zadruzi 1 bilo iskrenih i pravih emocija, ljubavi koje se nisu planirale i režirale od strane produkcije i samih učesnika. Sve dalje, i u sezoni 2 a u ovoj pogotovo je čista gluma i obostrana korist.

  • Max

    29. oktobar 2019 | 19:31

    Nista od ove “ljubavi”. Zivi bili pa videli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA