Miljana snimljena kako na putu ka Nišu vrši nuždu pored kontejnera!

"Daleko bilo koga narod plaća da svoju psihičku bolest javno prezentuje", "Odvratna, nit obraza, nit obzira!", neki su od komentara

  • 18

Miljana Kulić 25. oktobra bila je na kiretaži u Kliničkom centru u Nišu, dokle je došla u pratnji majke Marije, te obezbeđenja i članova produkcije rijalitija Zadruga.

Naša ekipa uslikala je taj dan očajnu Miljanu ispred Kliničkog centra u Nišu, a pre toga ona je od strane 'Paparaco lova' snimljena kako pored puta vrši nuždu - pored kontejnera!

Kulićeva je bez blama, čak ni ne obraćajući pažnju na to da li je neko gleda, svukla donji deo trenerka, obavila šta ima, a na kraju se čak nije ni obrisala.

Komentari na ovaj potez Kulićeve su više nego grozni.

"Odbijam da verujem da postoje stvarno ovakvi likovi", "Želim da mislim da je ovo po nekom scenariju. Ove dve kao Peti i Selma iz Simpsona", "Okej, normalni ljudi naprave pauzu da odu u toalet, ova zaraza urinira i skida gaće gde stigne", "Pustite joj ovo u Zadruzi, iako je ona videla, nisu drugi zadrugari", "Daleko bilo koga narod plaća da svoju psihičku bolest javno prezentuje", "Odvratna, nit obraza, nit obzira!", "Ja ne znam šta može nju biti blam više, sve što se javno može uraditi, obrukati, ona je uradila", "Brukaju nam naš Niš, sramota! Volim ih i stvarno su carice kad odvale nešto, ali ovo je preterivanje!" "Obavila nuždu, a nije se obrisala. Smrduša prava, fuj", "Sramoti nikad kraja",  neki su od njih.

Video: Miljana napala obezbeđenje, pa se srušila na pod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    2. novembar 2019 | 18:55

    Sta ocekivati of ove prostakuse!! Fuj!!!!

  • Fenix

    2. novembar 2019 | 00:37

    Ljudi, uozbiljite se i pošaljite je na neku kliniku, žena nije psihički zdrava, ponašanje njeno je nenormalno, jezivo, ni malo smešno, žalosno je.

  • Uros

    31. oktobar 2019 | 12:49

    Prljavusa gadna.... Boze sacuvaj koga narod prati i podrzava, nepismenu, neuku, nevaspitanu i ludu osobu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA