Ovo su pobednici prve Zadrugovizije ove sezone, tek da vidite ko je najveće otkriće ovog takmičenja

- U šoku sam! Hvala svima! Stvarno sam iznenađena, nisam očekivala, bila sam nervozna - rekla je zadrugarka

  • 18

Sinoć je održana prva "Zadrugovizija" u ovoj sezoni "Zadruge". Imali smo prilike da vidimo ukupno 16 nastupa na temu "Hitovi za sva vremena", a na kraju su podeljene nagrade. Novinarski žiri odlučio je da pobednici bude tim koji su činili Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Mirko Gavrić, a oni su imali 119 glasova.

Voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila pobedničkoj ekipi da su kao nagradu dobili paket suhomesnatog, toster, boks cigareta, obuću.

Publika preko Fejsbuka je odlučila da to bude grupa koju čine Stefan Karić, Iva Grgurić i Ivana Šopić. Oni su kao nagradu dobili hiljadu dinara, obuću, a devojke su dobile i šminku. S

- Hvala svima koji su glasali! Volimo vas i ljubimo - rekli su oni.

Kada je reč o stručnom žiriju, oni su kao pobednike izabrali grupu koju su činili Ivana Krunić, Ivan Gajić i Filip Reljić sa osvojenih 46 glasova. Kao nagradu su dobili paket suhomesnatog, paket energetskog pića, šminku, vaučer od 3.000 dinara i obuću.

I za sam kraj, titulu najvećeg otkrića Zadrugovizije osvojila je Milica Kemez, koja je bila u šoku.

- U šoku sam! Hvala svima! Stvarno sam iznenađena, nisam očekivala, bila sam nervozna. Nagradu zaista nisam očekivala. Srećna sam i ne znam šta da kažem, hvala svima - rekla je Milica Kemez.

Video: Zadruga Specijal: Vladimir Tomović ostavio Minu, pa bacio oko na Maju Marinković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rule

    3. novembar 2019 | 10:26

    Jelena Krunic je zasluzeno pobijeila. Ostalo j sprdnja. Gagi i Mina ne znaju niti jednu rijec pjesme a pobijedili zajedno sa Janjusem.

  • Fenix

    3. novembar 2019 | 14:12

    Miljana sve odvratnija i bolesnija. Fuj

  • Eni

    3. novembar 2019 | 10:21

    Blago njima kad im je Miljana najbolja ,a za najvece otrkice je smesno komentarisati ,gde se za to glasalo ?Naravno nigde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA