• 6

Lea Šekarić u suzama napustila Zadrugu

Lea je sinoć vrlo tužna napustila rijaliti, pošto je imala manje glasova od Ivane Krunić

  • 6

Lea Šekarić i Ivana Krunić bile su nominovane za izbacivanje, a budući da je dobila manju podršku publike Lea je sinoć napustila "Zadrugu". U studio kao Leina podrška pojavila se njena majka Jasna Šekarić (53), koja je prokomentarisala vrelu akciju ispod jorgana njene ćerke i Radeta Lazića.

Jasna je jasno stala u odbranu ćerke Lee, te ističe da je ne osuđuje zato što je mlada i normalno da napravi grešku.

Jasna Šekarić

Jasna Šekarić govori o vreloj akciji Ćerke Lee i Radeta Lazića Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Meni je samo krivo, što kad se pomene Lea svi odmah povežu taj događaj. Ono što je normalno za mlade ljude je da čine greške. Prosto koliko je svesna nečega ili nije, tokom njenog bitisanja tamo može se videti njena naivnost. Rade je iskoristio neki trenutak i nažalost se to desilo i to ju je nekako obeležilo na neki način. Sve što se pisalo me je pogodilo, ne zbog mene, već zbog nje. Ona je kratko vreme tamo, jesam iznenađena što je nominovana, gledaoci nisu imali priliku ni da vide pravu Leu, žao mi je zbog nje - rekla je Jasna.

Ivana i Lea su najpre odigrale igricu za dupliranje glasova, u kojoj je pobedu odnela Šekarićeva, ali je i sa dupliranim glasovima imala manju podršku - 14%, naspram 86 % glasova publike koje je osvojila Ivana.

Lea je počela da plače kada je čula da napušta rijaliti, a posebno emotivne bile su i Miljana i Tara, sa kojima je bila bliska. Njih dve su takođe bile u suzama dok su se pozdravljale sa Leom.

Lea Šekarić

Lea Šekarić u studiju Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon što se smestila u studio, Lea je uz suze otkrila da joj je jako žao što je tako brzo napustila Zadrugu, ali otkrila  je i jedan zanimljiv detalj.

- Ja ne mogu da kažem da je to bila greška, ja se stvarno ni za šta u životu ne kajem, a opet na televiziji smo. Stvarno sam neko ko je uvek pričala sve najgore o kombinacijama i da sam znala da mi ne bismo bili zajedno posle toga, sigurno se ne bi desilo. Ne mogu da kažem da me je razočarao, ali svako je rekao šta je imao, videla sam šta misli o tome, i onda nisam htela da izlažem o tome šta mislim. Ja nemam ništa loše o njemu da kažem - rekla je ona u studiju tokom razgovora sa Dušicom Jakovljević.

Lea je potom priznala da se zaljubila u Nikolu Orozovića, te da joj je zbog njega najviše žao što je ispala, jer su tek počeli da ostvaruju prisniji odnos.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Igor

    Niko se nije vise obrukovao za krace vreme

  • Kodiaq

    Iver ne pada daleko od klade, sve sam rekao

  • Jasna

    Al'se izblamira devojko...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima