Produkcija potvrdila: Ovo je pravi razlog zbog kojeg je Miloš Bojanić napustio Zadrugu

Pevač je posle samo mesec dana izašao iz rijalitija

  • 13

Pevač Miloš Bojanić napustio je Zadrugu u koju je ušao početkom oktobra, a priča se da je to uradio zbog svađe sa Dalilom radi koje mu je oduzet dvonedeljni honorar.

Milošev odlazak iz Zadruge otkrili su voditelji u emisiji "Sedi dole", kada su naveli da je pevač potpisao ugovor i izašao.

Međutim, kako kažu iz produkcije, Bojanić je to učinio da bi potpisao neke važne papire u Americi, budući da poseduje zelenu kartu.

Miloš Bojanić

Miloš Bojanić/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Miloš Bojanić je danas napustio Zadrugu 3. On je to morao učiniti, budući da poseduje zelenu kartu za Ameriku. Miloš treba da potpiše određene važne papire, pa je zbog toga bio prinuđen da privremeno napusti rijaliti. Produkcija je bila upućena u ovu situaciju i pre njegovog ulaska u Zadrugu 3 - saopšteno je iz produkcije.

Video: Pale teške reči: Dalila hoće da tuži Bojanića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    8. novembar 2019 | 23:14

    Sinoc je Dalilu nazvao VEHABIJOM,kaznjen je honorarom umesto diskvalifikacijom i ovo je namesteno,jer gospodin Bojanic je poceo da puca po savovima i vredja na nacionalnoj osnovi!!!Covek je gadija....dno dna...Izgubio je kompas i bolje sto je izasao jer bi se samo pokopao a to mu ne bi bila dobra reklama!Gadijaaa....puca najnize sto moze!!!Los je covek i tacka.

  • Petar

    9. novembar 2019 | 01:17

    Zar ne mislite da je dosta bilo podrzavanja tudjeg radi gazenja naseg,cuvajte Srbiju i Srbe,dokle vise da ko god da dodje u Srbiju moze da se ponasa kao da je kod kuce.

  • Sajla

    9. novembar 2019 | 14:06

    Nemoj da se vraća i bruka više. Šta će mu to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA