Emotivan susret: Janjuš briznuo u plač kada je ugledao ćerku, ona mu se bacila u zagrljaj

- Dođi, živote moj... Joj, živote moj - govorio je Janjuš dok je grcao u suzama

  • 20

Marko Jnajušević Janjuš nije mogao da sakrije suze radosnice kada je u Zadruzi ugledao svoju ćerku Krunu, kojoj je danas rođendan, te je zbog divnog dana devojčica posetila imanje u Šimanovcima kako bi ga proslavila sa tatom.

Janjuš sa ćerkom Printskrin. Youtube/Zadruga Official

Drvo mudrosti pozvalo je Janjuša u Rajski vrt, gde mu je prvo čestitalo ćerkin rođendan, a potom saopštilo da polako krene ka doku, gde ga je čekalo iznenađenje.

Janjuš se trčećim korakom i suzama na licu uputio ka doku, a za njim potčali su i ostali zadrugari. Kada je mala Kruna stigla u čamcu punom balona, hitro je skočila u zagrljaj ocu, a zadrugari su joj otpevali rođendansku pesmicu.

Dođi, živote moj... Joj, živote moj. Nemoj da plačeš, neće ni tata više da plače, važi? - govorio je Janjuš dok je grcao u suzama.

Marko Janjušević Janjuš Januš se grili sa ćerkom, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

-Koga ti najviše voliš na svetu? - pitao je Janjuš ćerkicu, a ona je odmah odgovorila.

-Tebe! - rekla je Kruna bez raumišljanja.

Nakon što se na kratko osamio i uživao u društvu male Krune na Rajskom ostrvu, došlo je vreme i za rastanak. Janjuš se jedva oprostio od ćerke, sve vreme čvrsto ju je  grlio i ljubio, a suze niz lice nije mogao da  zaustavi.

Kako su Janjuš i njegova ćerka proveli njen rođendan u Zadruzi, kao i njihov emotivni rastanak pogledajte u videima u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    11. novembar 2019 | 19:55

    Kako lep i emotivan susret...♡ kako ga voli dusica malena kako je plakala na kraju ♡ A ovis to komntarisu kakv je on otac da li se kocka ili ne i ostalo mogu da mu zavide na ovakoj ljubavi koju on pruza cerkici i ona njemu... vaspitana pametna

  • Rule

    11. novembar 2019 | 23:11

    Janjus samo pozdravlja kcerku, ponekad i majku, a suprugu nikada. U najmanju ruku je neobicno.

  • febo

    11. novembar 2019 | 19:38

    Neke stvari ne mogu darazumem,Pa svi su oni usli dobrovoljno da na lepe oci uzmu dobro pare,i tolko suze ko da je na Frontu Pa se Boni da ce da pogine.bolje da je cerki kupio stan ili kucu,a ne svojevremeno da sve da na kocku(ne verujem da je mislio na cerku dok se Kockao)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA