• 20

Emotivan susret: Janjuš briznuo u plač kada je ugledao ćerku, ona mu se bacila u zagrljaj

- Dođi, živote moj... Joj, živote moj - govorio je Janjuš dok je grcao u suzama

  • 20

Marko Jnajušević Janjuš nije mogao da sakrije suze radosnice kada je u Zadruzi ugledao svoju ćerku Krunu, kojoj je danas rođendan, te je zbog divnog dana devojčica posetila imanje u Šimanovcima kako bi ga proslavila sa tatom.

Janjuš sa ćerkom

Printskrin. Youtube/Zadruga Official

Drvo mudrosti pozvalo je Janjuša u Rajski vrt, gde mu je prvo čestitalo ćerkin rođendan, a potom saopštilo da polako krene ka doku, gde ga je čekalo iznenađenje.

Janjuš se trčećim korakom i suzama na licu uputio ka doku, a za njim potčali su i ostali zadrugari. Kada je mala Kruna stigla u čamcu punom balona, hitro je skočila u zagrljaj ocu, a zadrugari su joj otpevali rođendansku pesmicu.

Dođi, živote moj... Joj, živote moj. Nemoj da plačeš, neće ni tata više da plače, važi? - govorio je Janjuš dok je grcao u suzama.

Marko Janjušević Janjuš

Januš se grili sa ćerkom, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

-Koga ti najviše voliš na svetu? - pitao je Janjuš ćerkicu, a ona je odmah odgovorila.

-Tebe! - rekla je Kruna bez raumišljanja.

Nakon što se na kratko osamio i uživao u društvu male Krune na Rajskom ostrvu, došlo je vreme i za rastanak. Janjuš se jedva oprostio od ćerke, sve vreme čvrsto ju je  grlio i ljubio, a suze niz lice nije mogao da  zaustavi.

Kako su Janjuš i njegova ćerka proveli njen rođendan u Zadruzi, kao i njihov emotivni rastanak pogledajte u videima u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Аааа

    Малецка је преслатк😊

  • Pop

    Prije tri časa , sam priznao da sam pripit.E više nisam pripit , no sam naj letva pijan , što bi rekao Makedonac.

  • Kodiaq

    Čovek ima sjajne fizičke predispozicije za centra. Visok 213cm sa niskim težištem i umesto da igra EL on je spao na prepucavanje sa Miljanom Kulic. Koji ludak moraš biti pa ne uspeti u košarci. Po gradji podseća na Ognjena Kuzmića. Šta je postigao jedan a šta drugi?! A mislim ovo danas da je protežiran od strane produkcije.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima