Spavao je na postelji punoj urina, jeo je hranu koju su pljuvali: Stravični detalji Mirkovog života

"Ima da isteramo to pi*kasto iz tebe, ima da napravimo pravo muško od tebe", navodno su pričali Mirku

  • 8

Mirko Gavrić pre 17 godina služio je vojni rok u Subotici, a kako se priča rijaliti učesnik je tamo preživeo neviđenu torturu, samo zato što im je "izgledao isfeminizirano".

Učesnik Zadruge 3 i producent nikada neće zaboraviti traume koje je doživljavao zbog toga što je imao napumpana usta, dužu kosu i malo ženstvenije ponašanje.

- Mirko je bio jedna od poslednjih generacija, koja je bila obavezna da ide na odsluženje vojnog roka. Iako je na sve načine pokušavao da nađe jaku vezu da to izbegne, to mu nije uspelo. Mirko je već tada bio deo estrade, težio je ka tome da bude pevač. Izgledao je kao žena, usne napumpane, uske farmerke, kosa ispeglana, majica uzana. Iako su ga upozorili da takav ne ide tamo, nije poslušao svoje prijatelje. Već prvog dana roka, niko nije hteo da komunicira sa njim. Iz sprdnje su mu dali pogrdno ime zbog silikonskih usana - kaže izvor, koji je vrlo dobro upućen u prošlost ovog zadrugara.

Zadrugovizija Mirko Gavrić, Foto: Nikola Tomić

- Mirko je patio zbog toga što je bio odbačen, plakao je svakog dana, što je još više nerviralo te momke koji su došli da služe vojni rok iz svih delova naše zemlje. Uzeli su ga na zub i osudili na mučenje do kraja vojnog roka. Jednom prilikom trojica su mu prišla i pljunula mu u tanjir, a onda su ga terali da to pojede: "Pe*erčino napumpana, dok ti trošiš pare na silikone, neko nema šta da jede. Ima da isteramo to pi*kasto iz tebe, ima da napravimo pravo muško od tebe" - priča sagovornik.

Mirko je navodno morao da trpi čak i to što mu je krevet bio natopljen mokraćom, a čelnicima nikada nije smeo ništa da prijavi, iz straha od većeg zlostavljanja, piše Rijaliti magazin.

VIDEO: Gavrić nasrnuo na Zoricu zbog njenih jezivih uvreda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    19. novembar 2019 | 15:29

    Samo vratiti vojsku!!!!!u vojsku i da je vo otisao,vracaovse covek! Al u svakom smislu! Prvo nauce te da budes dobar vozac,profesionalac,a ne kao sad,zatim nauce te disciplini,higijeni itd....verujte da je sve otislo u sunovrat,kako je ukinut vojni rok,i radne akcije.

  • Душан

    19. novembar 2019 | 13:57

    Глупост чиста ,био сам са њим у војсци .Јесте био изфеминизиран али нико га није малтретирао .каква мокраћа какве глупости бре па није био у Јасеновци ,нек се представи тај што прича то

  • Jaaa

    19. novembar 2019 | 13:54

    Niste uspeli da napravite muskarca od njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA