"Planiram da lažem, mažem i maznem lovu!" Večeras ulazi u Zadrugu, a za 7 dana i njen oženjeni dečko

Dragana Mitar ulazi spremnija nego ikad, a zadrugarima planira da se "osveti" za sve iz prethodne sezone

  • 24
Dragana Mitar Dragana Mitar/Foto: Nikola Tomić

Učesnica Zadruge 2, kontroverzna Dragana Mitar, čiji je privatan život bio pod budnim okom javnosti, a nakon izlaska iz rijalitija se i razišla sa suprugom sa kojim ima sina, ove subote ulazi u Zadrugu i, kako kaže, pomrsiće konce tamo.

- Planiram da lažem, mažem i maznem lovu. Dosta je bilo da se oko mene vrti priča i da budem glavna, a u pogledu finansija ništa, nula. Moja iskrenost me skupo koštala u prošloj sezoni, pa je u ovoj neće biti. Očekujte novu Draganu, spremnu na sve - poručila je bivša, a uskoro i sadašnja zadrugarka i dodala:

- Vidim, stalno me pominju tamo iako nisam unutra. Ne znam da li je moja priča iz prošle sezone i danas bez konkurencije, pa se na nju kače i dalje, ali jedva čekam da ih pitam.

Dragana Mitar Dragana Mitar/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dragana je juče ispisala sina iz jednog vrtića i upisala ga u drugi, a uspela je i da se pripremi za ulazak u rijaliti, te je bila kod kozmetičara i frizera kako bi nadogradila kosu i trepavice.

- Jocu sam upisala u vrtić u centru grada kako bi moji roditelji mogli da ga neometano uzimaju i vode. To je vrtić u koji sam ja išla kada sam bila mala i mislim da će mu tu biti puno bolje, a i mojim roditeljima lakše da o njemu brinu. Teško mi pada ovo razdvajanje od njega, pogotovo što ovoga puta ostaje samo s bakom i dekom, dok oca odavno nije briga za njega - otkrila je Dragana za "Alo", koja je od produkcije zahtevala da joj se omogući da viđa sina dva puta mesečno na sat vremena, tako da ulazi u Zadrugu isključivo pod tim uslovima.

Zadruga finale Dragana Mitar/Foto: Nikola Tomić

Za sedam dana, pridružiće joj se i njen oženjeni dečko Edo iz Novog Pazara, koji je podneo zahtev za razvod braka od sadašnje supruge da bi bio samo sa Draganom.

- Oni nisu zajedno već tri meseca. Na papiru jesu još uvek, ali i ja sam. Nadam se da ću se u decembru konačno razvesti i da će me iz Zadruge izvesti tim povodom. Kod Eda je takođe u pitanju samo formalnost. Što se nas dvoje tiče, nigde ne žurimo. Bićemo zajedno unutra, družićemo se, pa ko zna šta nosi dan, a šta noć. Možda ćemo nakon rijalitija baš nas dvoje nastaviti zajednički život - završila je Dragana koja će se večeras pridružiti ostalim stanarima Bele kuće.

Video: Dragana Mitar o razvodu sa suprugom i zašto je trpela mnoge stvari u braku

Video: Dragana u suzama, bori se za dete, Siniša od nje traži alimentaciju!

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daleko joj lepa kuca

    23. novembar 2019 | 13:27

    Potvrdjena sponzoruša i rasturacica brakova! Na kraju joj je cilj opet l o v a..... Ccccccc.....

  • Aca

    23. novembar 2019 | 16:34

    A tvoj Joca od koga ne mozes ni dan da zamislis da se razdvojite? Brizna mamice...

  • King

    23. novembar 2019 | 14:16

    Jednoj je vec uspelo da laže, maže i uzme lovu 🤥.... Mozda se i ovoj posreci 🤥👍!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA