Pomirili se Stefan Karić i Iva Grgurić: Ne prestaju da se češkaju i maze

Nakon pomirenja, Stefan i Iva razmenjivali su nežnosti

  • 5

Nakon što je Stefan Karić pred milionskim auditorijumom priznao da se kaje što je raskinuo sa Ivom Grgurić, Stefan i Iva su se pomirili.

Nakon emisije njih dvoje su legli zajedno u krevet i nisu prestajali da se maze, te je očigledno je da je Stefanu, kao i Ivi falilo uzajamne pažnje.

Iva i Stefan su i jutarnje časove proveli zajedno ležeći na krevetu i razmenjujući nežnosti ne mareći za druge zadrugare, a ni kamere koje su ih konstantno snimale.

Stefan Karić i Iva Grgurić Posle emisije Stefan i Iva legli su zajedno i počeli da se maze dok su slušali Boru Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Inače, poslednjih dana Iva je bila vidno utučena zbog raskida, dok su na Karića mnogi zadrugari vršili pritisak. Grgurićeva se čak se i požalila kod pojedinih zadrugara, da joj je jako teško, ali i da pokušava da sakrije tugu.

O pomirenju Ive i Stefana na svom Instagram profilu oglasio se Karićev otac Osman koji misli da je napad i konstantan pritisak na njegovog sina i  Ivu bio nameran od strane pojedinih i zavidnih zadrugara.

U videu pogledajte kako uživaju Stefan i Iva nakon pomirenja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA