• 5

Osman Karić pružio podršku Stefanu i Ivi i zakopao ratne sekire sa njenom majkom

- Barbara je možda ishitrena bila, zanela je svetla velikoga grada, nek' mi i ona oprosti za sada - poručio je u svom stilu Stefanov otac

  • 5

Poslednjih nedelja mnogo je turbulencije i varnica u ljubavnom odnosu Stefana Karića i Ive Grgurić, a nakon svega odlučio je da se oglasi i Osman Karić.

Stefan i Iva su dokazali da je njihova ljubav jača od svega, budući da su uspeli da prevaziđu sve probleme koji su zadesili njihovu vezu, a potom i prebrode krizu uslovljenu navodnim Karićevim "bekstvom iz Zadruge", što je zapravo bio tajni zadatak, zbog čega su bogato nagrađeni.

Nakon svega što se izdešavalo Stefanov otac Osman zaključio je da su i njegov sin i potencijalna snaja dokazali koliko se vole, što su videli i gledaoci, a potom i uputio poruku Ivinoj majci.

Stefan Karić i Iva Grgurić

Stefan i Iva/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Važim za razumnog čoveka, neću živeti doveka, već je sada menza postala mi jutrom apoteka. Znam da zaboravim, čak i da greške oprostim, vidim da se digla pompa, samo sekund, ispala mi s noge klompa. Zarad veze Stefana i Ive i dalje ću kritikovali lažne profile i debile, ali neću izdržati da se ne izvinim Ivinoj mati, nije žena kriva - Barbara je možda ishitrena bila, zanela je svetla velikoga grada, nek' mi i ona oprosti za sada.

- Sekire ću zakopati, pružam ruku pomirenja da ne dođe tu do vrenja. Digla se prašina, želim da među nama zavlada spokoj i tišina. Mir, mir, mir, niko nije kriv, nek' naš par uvek bude nasmejan i fin - u svom stilu i kroz rime poručio je Osman.

Video: Osman Karić o Kiji i Stefanu: Devojka je otišla sa njim u sobu, ujutru je ustala i otišla...

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Baki

    Gospodine Kariću kad bi Vaš sin malo više vremena pričajući sa Ivom sve bi drugačije bilo . Njemu je preči Tomović i da sluša kako priča protiv Ive i da konstantno vši pritisak na njega.Tomović je toliko protiv te beze jer ga je Iva na početku odbila za njega je to ponženje zato sada hoće da je uništi da ne bude srećna . Stefan ako nešto oseća prema Ivi treba da sluša srce a ne Tomovića

  • daca

    Koga intersuju Karic i Iva sve je fejk 🤮

  • Ja

    Dobro, neka mi neko odgovori, ko je ovaj i zasto se stalno spominje?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima